Η Mobile Technology Χορηγός στο 2011 Entersoft Enterprise Solutions

01:30 25/5/2011 - Πηγή: PC Nea
Η Mobile Technology, συνεπής σε κάθε αξιόλογη προσπάθεια ανάδειξης της σημασίας των λύσεων που περιλαμβάνουν φορητά υπολογιστικά συστήματα στην ανάπτυξη των ελληνικών επιχειρήσεων, στηρίζει το 2011 Entersoft Enterprise Solutions ως χορηγός.
Η επιτυχημένη εκδήλωση της Entersoft διεξάγεται σε ετήσια βάση, με τη φετινή να διοργανώνεται υπό την αιγίδα του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εξαγωγέων με θέμα: «Εξωστρέφεια, Ευελιξία, Αποτελεσματικότητα με Επιτυχημένες
Επιχειρηματικές Εφαρμογές Λογισμικού».

Στην εκδήλωση, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 25 Μαϊου στο Metropolitan Hotel (15.00-20.00, ελεύθερη είσοδος), η Mobile Technology θα παρουσιάσει νέα προϊόντα των σημαντικότερων διεθνών κατασκευαστών π.χ. Intermec, με τους οποίους συνεργάζεται.

Το EDA1, φορητό τερματικό-έκπληξη της Honeywell αναμένεται να ξεχωρίσει, δεδομένου ότι πρόκειται για την πρώτη παρουσίαση του στην ελληνική αγορά και όχι μόνο, καθώς δεν έχει ακόμα κυκλοφορήσει επισήμως.

Ειδικός προσκεκλημένος της εταιρείας θα είναι ο Atacan Onen, Channel Sales Manager Turkey & Balkans της Honeywell, η παρουσία του οποίου εγγυάται ότι οι σύνεδροι θα λάβουν την καλύτερη δυνατή ενημέρωση, αναφορικά με τα πλεονεκτήματα των εξειδικευμένων προτάσεων ενός από τους μεγαλύτερους οίκους παγκοσμίως.

Δελτίο Τύπου
Keywords
Τυχαία Θέματα