Η Kingston Digital πατά γκάζια

07:31 1/2/2012 - Πηγή: PC Nea
H Kingston Digital Europe Ltd ανακοίνωσε την προσθήκη του SSDNow V+200 στη σειρά SSDNow. Οι νέοι SSDNow V+200 solid-state drives της Kingston είναι η ιδανική, υψηλής απόδοσης, λύση αναβάθμισης για τις Επιχειρήσεις και τους οικιακούς χρήστες που ενδιαφέρονται για επιδόσεις λαμβάνοντας υπ’όψιν το κόστος.
Ο SSDNow V+200 αντιπροσωπεύει τη δεύτερη γενιά επεξεργαστών υψηλής ταχύτητας SATA
3.0 (6Gb/s) SandForce SF-2281 και εξαιρετικές ταχύτητες ανάγνωσης και εγγραφής που φτάνουν μέχρι τα 535MB/s and 480MB/s. Ο SSDNow V+200 επιτρέπει τη γρήγορη εκκίνηση του συστήματος, ταχεία πρόσβαση στα δεδομένα και πολύ γρήγορη αντιγραφή μεγάλων αρχείων όπως videos, παρουσιάσεων και γραφικών απεικονίσεων.

«Η Kingston προσπαθεί πάντα να προσφέρει την ιδανική λύση αναβάθμισης και καλύπτει κάθε ανάγκη της αγοράς. Ο SSDNow V+200 σχεδιάστηκε ειδικά για να καλύψει τις ανάγκες τόσο των επιχειρήσεων όσο και των οικιακών χρηστών που ψάχνουν για μια οικονομική αλλά ισχυρή σε επιδόσεις, αναβάθμιση,» σχολίασε ο Οδυσσέας Σκαρπίδης, Business Development Manager της Kingston στην Ελλάδα.

«Ο SSDNow V+200 είναι εξοπλισμένος με όλα τα εργαλεία που είναι απαραίτητα για να παρατείνουν τον κύκλο ζωής του συστήματος και να εκτοξεύσουν την απόδοση του στο μέγιστο. H άριστη σχέση τιμής - απόδοσης κάνει τον SSDNow V+200 να παρέχει το καλύτερο ROI για αναβάθμιση εταιρικών notebooks ή desktops ή το οικιακό PC,» συνέχισε ο Οδυσσέας Σκαρπίδης.

Ο SSDNow V+200 είναι διαθέσιμος σε 60GB, 90GB, 120GB,240GB και 480GB και πωλείται είτε μεμονωμένα είτε με upgrade kit για εύκολη εγκατάσταση. Το kit περιλαμβάνει καλώδια, brackets, λογισμικό cloning και εξωτερική θήκη για τον σκληρό δίσκο. – όλα όσα χρειάζεται η επιχείρηση ή ο οικιακός χρήστης για να ξεκινήσει.

Οι SSDs της Kingston συνοδεύονται από τριετή εγγύηση και τη γνωστή τεχνική υποστήριξη της Kingston. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το www.kingston.com/europe

© pcnea.blogspot.com
don't copy articles from pcnea.blogspot.com without permission

ΠΗΓΗ: Δελτίο Τύπου
Keywords
Τυχαία Θέματα