Διαγωνισμός για εταιρίες πληροφορικής από την Microsoft

07:40 3/5/2011 - Πηγή: PC Nea
Έναν ιδιαίτερα πρωτότυπο διαγωνισμό με τίτλο Your Business - Your Fame πραγματοποίησε η Microsoft σε διεθνές επίπεδο, προσκαλώντας τους συνεργάτες της να καταθέσουν τις επιχειρηματικές λύσεις πληροφορικής που έχουν αναπτύξει πάνω στην πλατφόρμα Windows Azure και να κερδίσουν σημαντική
προβολή.

Οι προτάσεις των εταιριών, οι οποίες κατατέθηκαν κατά τη χρονική περίοδο Δεκέμβριος 2010 - Μάρτιος 2011, αξιολογήθηκαν σε πολλαπλά επίπεδα, συγκεντρώνοντας βαθμούς βάσει συγκεκριμένων κριτηρίων, όπου λήφθηκε υπόψη τόσο η πλήρης αξιοποίηση των δυνατοτήτων του Azure και η τεχνολογική αρτιότητα της λύσης, όσο και η βιωσιμότητα και οι προοπτικές αξιοποίησης από επιχειρηματική άποψη.

Σημειώνεται ότι σε τοπικό επίπεδο, την πρώτη θέση κατέλαβε η εταιρία πληροφορικής Softone. Οι εταιρίες που ανά χώρα διακρίθηκαν θα συμμετέχουν και στο Παγκόσμιο Συνέδριο Συνεργατών της Microsoft (WPC) που θα διεξαχθεί τον Ιούλιο στο Λος Άντζελες, όπου και θα αναδειχτούν οι νικητές του διαγωνισμού σε επίπεδο περιφερειών.

Όλες οι εφαρμογές που υποβλήθηκαν στον συγκεκριμένο διαγωνισμό και περιγράφονται στο Microsoft Platform Ready, θα δημοσιευτούν αυτόματα στο Microsoft Pinpoint Marketplace, υπηρεσία η οποία είναι διαθέσιμη και στην Ελλάδα από το Φεβρουάριο στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://pinpoint.microsoft.com/el-GR/Default.aspx.

Το Microsoft PinPoint αποτελεί ένα δυναμικό σημείο αγοράς για αγοραστές και πωλητές λύσεων και υπηρεσιών που βασίζονται σε τεχνολογίες της Microsoft, ενώ παράλληλα διευκολύνει τους συνεργάτες της Microsoft σε επίπεδο προβολής και διάθεσης των εφαρμογών και των επαγγελματικών υπηρεσιών που αναπτύσσουν σε ήδη υπάρχοντες, αλλά και νέους πελάτες.

Σημειώνεται ότι το Windows Azure Platform είναι μια cloud πλατφόρμα υπηρεσιών που φιλοξενείται στα Data-Centers της Microsoft. Η πλατφόρμα αυτή παρέχει ένα ευρύ φάσμα λειτουργιών για τη δημιουργία εφαρμογών που μπορούν να εκτείνονται από την απλή Web εφαρμογή ως και το πιο σύνθετο επιχειρηματικό σενάριο. Παράλληλα περιλαμβάνει ένα λειτουργικό σύστημα, κατάλληλο για τη διάθεση cloud υπηρεσιών, καθώς και ένα σύνολο υπηρεσιών για προγραμματιστές.

ΠΗΓΗ: Δελτίο Τύπου
Keywords
Αναζητήσεις
etairies pliroforikis
Τυχαία Θέματα