Canon: σπό τους …επίσημους καλεσμένους στο Γάμο της Χρονιάς

18:15 2/5/2011 - Πηγή: PC Nea
Στον πυρετό της προετοιμασίας για τους βασιλικούς γάμους μπήκε για τα καλά και η Canon, προκειμένου να παρέχει την απαραίτητη υποστήριξη στους διαπιστευμένους φωτογράφους που κάλυψαν το γεγονός.
Το Τμήμα Υποστήριξης των Επαγγελματιών Φωτογράφων της, CPS (Canon Professional Services), έδωσε δυναμικό ‘παρών’ προσφέροντας απαραίτητο εξοπλισμό και τεχνική υποστήριξη στους φωτορεπόρτερ απ’ όλη την Ευρώπη που κατέκλυσαν το Λονδίνο προκειμένου να απαθανατίσουν σκηνές από τον Γάμο της Χρονιάς!

Η ομάδα
του CPS εγκαταστάθηκε σε κεντρικότατο σημείο της Βρετανικής πρωτεύουσας έτοιμη να παράσχει ολοκληρωμένο έλεγχο και σέρβις στον εξοπλισμό των διαπιστευμένων φωτορεπόρτερ της Canon καθώς επίσης και υποστήριξη σε θέματα τεχνικής λήψεων. Επίσης, για όσους επαγγελματίες το επιθυμούσαν η Canon προσέφερε τη δυνατότητα δανεισμού σε εξοπλισμό και σε νέα προϊόντα όπως το νέο Extender EF1.4x III, Extender EF2x III και EOS-1D Mark IV σε συνδυασμό με τη νέα σειρά επαγγελματικών φακών EF.

Μέσα σε διάστημα δύο ημερών φωτογράφοι, εφημερίδες , ειδησεογραφικά και φωτογραφικά πρακτορεία δανείστηκαν μέσω του CPS εξοπλισμό, η αξία του οποίου ξεπέρασε τα 1,5 εκ.€ .

Περισσότερα από 800 τεμάχια φωτογραφικών μηχανών, φακών και αξεσουάρ διακινήθηκαν κατ’ αυτόν τον τρόπο από τo CPS, τα οποία ζύγιζαν περισσότερο από έναν τόνο.

Η τεράστια επιχείρηση που οργάνωσε με επιτυχία η Canon και το Τμήμα CPS ήταν κατά 4 φορές πιο απαιτητική από άποψης παροχής υλικού σε σχέση με τον εξοπλισμό που είθισται να παραχωρείται σε μεγάλης εμβέλειας γεγονότα όπως στα Πρωταθλήματα του Wimbledon ή στην διεθνούς φήμης Εβδομάδα Μόδας που πραγματοποιείται στο Λονδίνο.

Το Τμήμα Υποστήριξης των Επαγγελματιών Φωτογράφων της Canon (CPS) δημιουργήθηκε για να παρέχει στην κοινότητα των επαγγελματιών που φωτογραφίζουν ή βιντεοσκοπούν με Canon εξειδικευμένες υπηρεσίες. Με άμεση ανταπόκριση στις ανάγκες ενός κοινού με υψηλές απαιτήσεις, το CPS παρέχει δωρεάν πρόσβαση σε διαπιστευμένα μέλη της κοινότητας της Canon προσφέροντας υπηρεσίες που ικανοποιούν τις απαιτήσεις του κάθε επαγγελματία ξεχωριστά.

Μάθετε περισσότερα για το CPS, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: https://cps.canon-europe.com/

ΠΗΓΗ: Δελτίο Τύπου
Keywords
Τυχαία Θέματα