Online Πωλήσεις και Προώθηση στον Κλάδο της Υγείας

13:35 15/10/2013 - Πηγή: PC Nea
Το Εργαστήριο Ηλεκτρονικού Επιχειρείν, ELTRUN του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών διοργανώνει 2ήμερο σεμινάριο ‘Online Πωλήσεις και Προώθηση στον Κλάδο της Υγείας’ (www.eltrun.gr/online-marketing-health), στις 18 & 19 Οκτωβρίου, στην Αθήνα.
Το σεμινάριο απευθύνεται σε όλα τα στελέχη & επιχειρηματίες του κλάδου Υγείας (γιατρούς, φαρμακοποιούς, στελέχη φαρμακευτικών, στελέχη εταιριών ιατρικού εξοπλισμού, κ.α.)
που ενδιαφέρονται να δημιουργήσουν έσοδα και ευκαιρίες πώλησης μέσω του Internet. Το σεμινάριο θα περιλαμβάνει εισηγήσεις από 20 κορυφαία στελέχη του Κλάδου Online Marketing & eCommerce στην Ελλάδα, αλλά και από επαγγελματίες του χώρου Υγείας που έχουν επιτύχει με τα online projects τους στην Ελλάδα. Δεν υπάρχει προϋπόθεση προηγούμενης γνώσης ή σχετικής εμπειρίας.

Τα θέματα που θα αναπτυχθούν περιλαμβάνουν content marketing για υγεία, SEO & PPC, online φαρμακεία, eDetailing, conversion rate optimisation, social media και e-mail marketing για υγεία, web analytics, κ.α.

Το ELTRUN είναι το μοναδικό θεσμοθετημένο Ερευνητικό Ακαδημαϊκό Εργαστήριο Ηλεκτρονικού Εμπορίου στην Ελλάδα (ΦΕΚ 181/2001) με πάνω από 25 μέλη ερευνητές και ειδικούς επιστήμονες. Λειτουργεί από το 2000 στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έχει εκπονήσει πάνω από 100 μελέτες / έρευνες σε εθνικό και διεθνές επίπεδο και έχει εκπαιδεύσει πάνω από 4.000 στελέχη σε θέματα Ηλεκτρονικού Επιχειρείν.

Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε το www.eltrun.gr ή επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 210-8203731 με την κ. Κελεπούρη.
Keywords
Τυχαία Θέματα