"Φρέσκο" site από τα Ζαχαροπλαστεία Κωνσταντινίδης

07:54 15/10/2013 - Πηγή: PC Nea
Eδώ και λίγες μέρες, βρίσκεται στον «αέρα» του Διαδικτύου η νέα ιστοσελίδα των ζαχαροπλαστείων Κωνσταντινίδης. Εφαρμόζοντας ανερχόμενη και καινοτόμα τεχνολογία, θέτει ως βασικό στόχο τη διάδραση με τον επισκέπτη και την παρουσίαση της πολυετούς, πετυχημένης πορείας του ομίλου και των γλυκών συνταγών των ζαχαροπλαστείων Κωνσταντινίδης.
-->

Στο ανανεωμένο site – www.konstandinidis.com - των Ζαχαροπλαστείων Κωνσταντινίδης, ο επισκέπτης έχει πλέον την ευκαιρία να ανακαλύψει
τη μακρόχρονη ιστορία της οικογένειας που «αγγίζει» σχεδόν έναν αιώνα, ενημερωμένο εορτολόγιο, ενότητα για τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας του ομίλου, ενότητα όπου παρουσιάζονται οι πετυχημένες και εύκολες συνταγές των γλυκών αλλά και να γνωρίσει τις πρώτες ύλες μέσα από την ενότητα «Το αλφαβητάρι των γεύσεων». Όλα αυτά, μέσα από πλούσιο φωτογραφικό υλικό & video.

Η νέα ιστοσελίδα συνοδεύεται και από παρουσία των ζαχαροπλαστείων Κωνσταντινίδης στα social media (Facebook, twitter, Pinterest, Fourquare, Youtube, Vimeo) διαθέτοντας ενοποίηση με αυτά ώστε ο επισκέπτης να μπορεί να ενημερώνεται καθημερινά για όλα τα νέα του Ομίλου.
Keywords
Τυχαία Θέματα