Το τουρ των Milo Z σε όλη την Ελλάδα

Οι Milo Ζ είναι μία από τις καλύτερες και πιο αναγνωρίσιμες μπάντες του κόσμου στο είδος Funk/Jazz /Soul. Aποτελείται από μερικούς από τους καλύτερους μουσικούς στη Νέα Υορκη, ‘ενας συνδυασμός από James Brown, Parliament /Funkadellic, και των Red Hot Chili Peppers (Razzomofunk).
Το
μεγαλύτερο προτέρημα των Milo είναι ο ηγέτης και front man τους ο Milo Ζ ο ίδιος. Ο Milo γεννήθηκε και μεγάλωσε στην ανατολική πλευρά του Μανχάταν. Ακόμα σε νεαρή ηλικία μυήθηκε στις διάφορες πολιτιστικές και μη εμπειρίες που η πόλη του Μανχάταν μπορεί να προσφέρει, δίνοντας έτσι στον Milo το ύφος, το πνεύμα και το στυλ που χρειάζεται να έχει ένας σωστός front man. Όπως ο James Brown- έτσι και ο Milo ενορχηστρώνει την ορχήστρα του στα σωστά καλομονταρισμένα grooves, ο ίδιος χορογραφεί τα τραγούδια τους και εισαγει τα διαφορετικά ρυθμικά σχέδια, τις αλλαγές, και τα χτυπήματα των πνευστών. Η σύνδεσή της ορχήστρας με το ακροατήριο είναι τόσο εντυπωσιακή που τους κάνει να θέλουν να χορεψουν, να ιδρώσουν και τους αφήνει για να συνεχίσουν.
Έχουν έρθει στην Ελλάδα πάνω από 10 φορές με την μεγαλύτερη συναυλία τους το 2007 στο Λυκαβηττό όπου και είχαν 4000 θεατές για κοινό. Επίσης το 2010 οι Milo Z είχαν εμφανιστεί στο Ράδιο Αρβύλα όπου εκφράστηκαν με τα καλύτερα λόγια για το ελλήνικό κοινό και το πόσο τους χαροποιεί όταν παίζουν σε μία συναυλία στην Ελλάδα. Μέτα την Αθήνα , την Θεσσαλονίκη, την Κρήτη το διάσημο Funk συγκρότημα από την Νέα Υόρκη ετοίμαζεται να κατακτήσει όλοι την Ελλάδα με το Funky Summer Dream Tour.
Οι Milo Ζ έχουν παίξει μαζι με τους Robert Randolph, Neville Brothers, τον Τομ Τζόουνς, το Maceo Parker, τους BonJovi, την Patty Smith, το Al Green, το KRS1, Masive Attack & Chuck Brown.
Keywords
Τυχαία Θέματα