«Πράσινο φώς» για έργα στην Αν. Μακεδονία

Κατά πλειοψηφία εγκρίθηκε από το Περιφερειακό Συμβούλιο της Αν. Μακεδονίας και Θράκης ο προγραμματισμός των συνεχιζόμενων έργων του 2011. Πρόκειται για έργα που υπάρχουν σε εξέλιξη στις πέντε Νομαρχιακές Αυτοδιοικήσεις, Έβρου, Ροδόπης, Ξάνθης, Καβάλας και Δράμας και αναμένεται η ολοκλήρωσή τους.

«Υπάρχει μια φυσική συνέχεια του θεσμού και έχουμε υποχρέωση να "τρέξουμε" τις εκταμιεύσεις, να συνεχίσουμε έργα τα οποία ήταν εγκλωβισμένα ή καρκινοβατούσαν στην εξέλιξή τους», τόνισε σε δηλώσεις του, ο περιφερειάρχης Άρης
Γιαννακίδης.

Εν τω μεταξύ, μετά από ψηφοφορία, αναβλήθηκε η συζήτηση του θέματος για τον περιορισμό των προβλεπόμενων σταθμών διοδίων στο τμήμα της Εγνατίας οδού που διασχίζει την περιφέρεια, το οποίο έφερε προ ημερησίας διατάξεως η μείζονα αντιπολίτευση.

Όπως ανέφερε ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Γιώργος Παυλίδης, θέση του συνδυασμού είναι, η καταβολή των διοδίων να γίνεται μια φορά ανά κατεύθυνση, σε όλο το μήκος της Εγνατίας εντός της Περιφέρειας.

Από την πλευρά του ο περιφερειάρχης Άρης Γιαννακίδης τόνισε ότι το θέμα των διοδίων θα συζητηθεί στην επόμενη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, όπου θα κληθούν να παραστούν εκπρόσωποι της κυβέρνησης και της Εγνατίας Οδού.
Keywords
Τυχαία Θέματα