Αυτοί είμαστε!

Σαν βασικός "οικονομικός σύμβουλος" του ΓΑΠ στο Μαξίμου ο Κ.Θέος (πουλέν του άλλου ολετήρα Παπακωνσταντίνου που διέλυσε την Ελλάδα)εχει καθοριστική συμβολή στην "εκτέλεση" των εργαζομένων στην Ελλάδα. Και αντι να ξεκουμπισθεί στους φίλους του (που βοήθησε) πήγε στην...ΔΕΗ με 9.000 μισθό!(προφανώς για τα...μικροέξοδα και το "πόθεν εσχες" του). Αλλά όταν δεν υπάρχει τσίπα, τι να περιμενεις...
ΥΓ: Το μέγιστο
πρόβλημα της Ελλάδας είναι οτι το λεγόμενο "πολιτικό προσωπικό" (στην πλειοψηφια του) δεν εχει δουλέψει ΠΟΤΕ του(γιατι σόϊ πάει το βασίλειο μαζί με την κομματική γραφειοκρατία), δεν ξέρει τι σημαίνει ακρίβεια, δεν εχει αγωνια εαν θα πληρώσει εναν λογαριασμό, δεν εχει καν αίσθηση των αποφάσεων του...Είναι "εντελώς αλλού"...(και μέσα στη "λαμογιά").
ΥΓ2: Το δυστύχημα για τους εργαζόμενους στην Ελλάδα είναι οτι αυτό που λέγεται "αριστερά" είναι στην πράξη ό,τι φασιστικό και νααχροσνιστικό έχει υπάρξει(και υπάρχει σε παγκόσμιο επίπεδο), που υπονομεύει και διαλύει ΚΑΘΕ επιχειρηματική δραστηριότητα (που θα δώσει δουλειά και ελπίδα στα εργατικά στρώματα). Στο όνομα της "εργατικής τάξης" διαλύουν και εξοντώνουν τους...εργαζόμενους και τις επιχειρήσεις.Παγκόσια πρωτοτυπία (για πανεπιστημιακή διατριβή).
Προφανώς δεν πιάσαμε ακόμη πάτο...
Keywords
Τυχαία Θέματα