Βελτιωμένος ο καιρός...

17:00 1/5/2011 - Πηγή: 24wro
Βελτιωμένος θα είναι αύριο, Δευτέρα, ο καιρός με πιθανότητα μεμονωμένων...
καταιγίδων το απόγευμα στα βόρεια ορεινά.
Γενικά αίθριος προβλέπεται ο καιρός για την Αττική. Οι άνεμοι από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 12 έως 24 βαθμούς Κελσίου.
Λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες προβλέπεται για τη Θεσσαλονίκη τις μεσημβρινές
καθώς και τις βραδινές ώρες. Πιθανότητα μεμονωμένων καταιγίδων στα ορεινά το μεσημέρι - απόγευμα. Οι άνεμοι ασθενείς και η θερμοκρασία από 9 έως 23 βαθμούς Κελσίου.
 
Αναλυτική πρόγνωση
Μακεδονία, Θράκη
Λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες με πιθανότητα μεμονωμένων καταιγίδων στα ορεινά της Μακεδονίας. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 6 έως 24 βαθμούς Κελσίου.
Νησιά ιόνιου, ήπειρος, δυτική στέρεα, δυτική Πελοπόννησος
Αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα, οι οποίες από το βράδυ θα πυκνώσουν και τη νύχτα θα βρέξει. Η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι δυτικοί βορειοδυτικοί μέχρι 4 οι οποίοι από το απόγευμα βαθμιαία θα στραφούν σε ανατολικούς νοτιοανατολικούς 3 με 5 μποφόρ με περαιτέρω ενίσχυση τη νύχτα. Η θερμοκρασία από 10 έως 24 βαθμούς Κελσίου.


Θεσσαλία, ανατολική στέρεα, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος
Γενικά αίθριος και μόνο τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 και από το μεσημέρι στα νότια τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 7 έως 25 και κατά τόπους 26 βαθμούς Κελσίου.
Κυκλάδες, Κρήτη
Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός στις Κυκλάδες και τη Κρήτη. Αραιές νεφώσεις από το απόγευμα . Οι άνεμοι από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 και τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 15 έως 24 βαθμούς Κελσίου.
Νησιά ανατολικού αιγαίου, Δωδεκάνησα
Γενικά αίθριος. Αραιές νεφώσεις από αργά το απόγευμα. Οι άνεμοι από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 και από το βράδυ νότιων διευθύνσεων 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 13 έως 24 βαθμούς Κελσίου.
newsbomb 
Keywords
Τυχαία Θέματα