Τα είπαν και... δεν ησύχασαν

16:37 26/1/2012 - Πηγή: 24wro
Χωρίς κάποια… συγκλονιστική εξέλιξη, πέρασε το έκτακτο Δ.Σ. της ΑΕΚ. Οι διοικούντες την Ένωση, συζήτησαν για τα νέα δεδομένα στις υποθέσεις των Χουάν Κάλα και Κώστα Μανωλά, ενώ υπήρξε και ενημέρωση αναφορικά με τα σενάρια που κυκλοφόρησαν, αναφορικά με το ενδιαφέρον της Praxis Energy.
Συγκεκριμένα, οι μέτοχοι της ΑΕΚ
ενημερώθηκαν για το τι συμβαίνει με τους Κάλα και Μανωλά. Ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός, δείχνει να επιθυμεί να αποχωρήσει από τον σύλλογο, προκειμένου να επιστρέψει στην πατρίδα του. Εκεί, τα πράγματα φαίνεται να δυσκολεύουν, καθώς αν πρόκειται να μετακομίσει στην Σαραγόσα, οι άνθρωποι των «κιτρινόμαυρων» δεν είναι διατεθειμένοι να συναινέσουν στο τέλος του δανεισμού του από την Σεβίλλη, ενώ αν ισχύει το σενάριο που θέλει τους Σεβιγιάνους να τον υπολογίζουν, τότε, δεν μπορούν να κάνουν κάτι για να αλλάξουν την αποχώρησή του.
Όσο για τον Μανωλά; Η πρόταση της Έβερτον είναι δεδομένη, με τους Ενωσίτες να έχουν όλη την καλή διάθεση να την αποδεκτούν. Το θέμα είναι πλέον καθαρά στο χέρι του ποδοσφαιριστή, ο οποίος δεν δείχνει θερμός στο ενδεχόμενο μετακόμισης στα «ζαχαρωτά», καθώς είτε έχει άλλη πρόταση είτε θέλει να αποχωρήσει από την ομάδα το καλοκαίρι, ως ελεύθερος και να διαπραγματευτεί το μέλλον του, υπό ευνοϊκότερους όρους.
Τέλος, αξίζει να αναφερθεί πως οι μέτοχοι ζήτησαν και πήραν εξηγήσεις για το τι συμβαίνει αναφορικά με το ενδιαφέρον της Praxis Energy για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΑΕΚ. Οι εξηγήσεις αυτές δόθηκαν και πλέον άπαντες περιμένουν τις… εξελίξεις.

sportaction.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα