Στις 165 οι κατηγορίες κατά του 56χρονου γυναικολόγου στη Λάρνακα!

17:22 8/12/2011 - Πηγή: 24wro

Στις 165 ανέρχονται τελικά οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει ο 56χρονος γυναικολόγος από τη Λάρνακα, η δίκη του οποίου θα ξεκινούσε σήμερα το πρωί ενώπιον του...
Μόνιμου Κακουργιοδικείου που συνεδριάζει στη Λάρνακα, όμως μετατέθηκε για τις 17 Ιανουαρίου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ύστερα από οδηγίες της Γενικής Εισαγγελίας, έγινε σύνοψη των κατηγοριών για σκοπούς διευκόλυνσης της διαδικασίας, με αποτέλεσμα ο 56χρονος γυναικολόγος να αντιμετωπίζει 165 από τις 210 συνολικά κατηγορίες που είχε αρχικά. Ωστόσο το περιεχόμενο
των κατηγοριών παραμένει το ίδιο.

Σήμερα ο 56χρονος θα απαντούσε ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου κατά πόσον παραδέχεται ή όχι ενοχή στις κατηγορίες που αντιμετωπίζει.

Ωστόσο, μετά την εξέλιξη αυτή, ο συνήγορός του Ευστάθιος Ευσταθίου ζήτησε χρόνο για να μελετήσει το νέο κατηγορητήριο, με αποτέλεσμα το Δικαστήριο να ορίσει την υπόθεση για απάντηση στις κατηγορίες από τον γυναικολόγο στις 17 Ιανουαρίου του 2012.

Μέχρι τότε ο 56χρονος θα παραμείνει υπό κράτηση στις Κεντρικές Φυλακές. Μεταξύ των κατηγοριών που αντιμετωπίζει ο γυναικολόγος είναι και αυτές της περιαγωγής σε κατάσταση νάρκωσης με σκοπό τη διάπραξη κακουργήματος, βιασμού, σεξουαλική εκμετάλλευση ενήλικων και ανήλικων γυναικών και άσεμνη επίθεση.
Keywords
Τυχαία Θέματα