Σκωτία Πρέμιερ: Η ώρα του τίτλου

20:00 15/5/2011 - Πηγή: 24wro
Νίκη και τίτλος. Αυτός είναι ο διπλός στόχος της Ρέιντζερς για να κατακτήσει...
για 3η συνεχή σεζόν και 44η φορά στην ιστορία τον τίτλο στην κορυφαία κατηγορία του σκωτσέζικου πρωταθλήματος. Η ομάδα του Γουόλτερ Σμιθ δοκιμάζεται στην έδρα της Κιλμάρνοκ και με νίκη κόβει πρώτη το νήμα αφήνοντας την Σέλτικ που την ίδια ώρα φιλοξενεί την Μάδεργουελ να μένει ξανά 2η και καταϊδρωμένη.


ΚΙΛΜΑΡΝΟΚ – ΡΕΪΝΤΖΕΡΣ


ΚΙΛΜΑΡΝΟΚ: Για τη γηπεδούχο τιμωρημένος είναι ο οργανωτής του παιχνιδιού Αλεξέι Ερεμένκο είναι κάτι ανάλογο ισχύει και για τον Τζέιμι Χάμιλ που ούτως ή άλλως
όμως είχε πρόβλημα τραυματισμού στους προσαγωγούς. Εκτός μάχης για την Κιλμάρνοκ  τέθηκε και ο Στίβεν Ολντ ενώ λόγω τραυματισμού απουσιάζουν μακροχρόνια οι επίσης αμυντικοί Μαχαμαντού Σισοκό , Φρέιζερ Ράιτ και Ράιαν Ο’ Λίρι.  Οι γηπεδούχοι που δεν έχουν ιδιαίτερο βαθμολογικό κίνητρο  έχουν πέντε ήττες στις ισάριθμες εφετινές τους προηγούμενες αναμετρήσεις σε πρωτάθλημα , κύπελλο και Λιγκ Καπ. Στα τελευταία της έξι ματς έχει τρεις ισοπαλίες και ισάριθμες ήττες.

ΡΕΪΝΤΖΕΡΣ: Ο Γουόλτερ Σμιθ στο κύκνειο του άσμα στον πάγκο των «διαμαρτυρόμενων» πριν παραδώσει  τα ηνία στον βοηθό του Άλι ΜακΚόιστ δεν αντιμετωπίζει νέα προβλήματα. Εξακολουθούν να απουσιάζουν δηλαδή οι μακροχρόνια λαβωμένοι Βάις, Μπρόουντφουτ και Μπάρτλεϊ. Με νίκη οι φιλοξενούμενοι διατηρούν τα κεκτημένα των προηγούμενων δύο χρόνων ανεξάρτητα από το τι θα κάνει η αιώνια αντίπαλος Σέλτικ την ίδια ώρα.  Η Ρέιντζερς μετράει πέντε νίκες και μία ισοπαλία στα τελευταία της έξι ματς.

ΝΤΑΝΤΙ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ- ΧΑΡΤΣ

ΝΤΑΝΤΙ ΓΙΟΥΝ: Στους γηπεδούχους που είναι πλέον οριστικά 4οι θα απουσιάσει ο πλάγιος μπακ Κιθ Γουότσον που υποβλήθηκε σ’ επέμβαση κοίλης την περασμένη Πέμπτη. Ο τεχνικός της Γιουνάιτεντ Πίτερ Χιούστον που δεν θα έχει στη διάθεση του και τον μακροχρόνια  λαβωμένο Ντάρεν Ντοντς  καθώς και τον επίσης τραυματία Ντάνι Σουάνσον θα δώσει την ευκαιρία στους Κρεγκ Κονγουέι, Ντέιβιντ Ρόμπερτσον , Πρίνς Μπουαμπέν και Μοργκάρο Γκομίς να φορέσουν για τελευταία φορά τη φανέλα της ομάδας καθώς μένουν το προσεχές καλοκαίρι ελεύθεροι. Οι δύο ομάδες έχουν από μία ισοπαλία , νίκη και ήττα στις τρεις προηγούμενες μεταξύ τους εφετινές αναμετρήσεις ενώ η γηπεδούχος έχει από τρεις νίκες και ήττες στα έξι πιό πρόσφατα της ματς.

ΧΑΡΤΣ: Οι «καρδιές» που οριστικά  εξασφάλισαν μεσοβδόμαδα την 3η θέση και το εισιτήριο για την προσεχή έκδοση του Γιουρόπα Λιγκ υπάρχουν ουκ ολίγα προβλήματα. Πέραν του τιμωρημένου Ντέιβιντ Ομπούα που αποβλήθηκε μεσοβδόμαδα στο ματς κόντρα στη Σέλτικ ο τεχνικός της ομάδας του Εδιμβούργου Τζιμ Τζέφερις ίσως επιλέξει να μη ρισκάρει τη συμμετοχή των Άντριαν Μρόβιετς, Άντι Γουέμπστερ, Λι Γουάλας, Τζέισον Τόμπσον και Ρούμπεν Παλαθουέλος που ταλαιπωρούνται από τραυματισμό. Στη διάθεση του είναι ο Έγκερτ Τζόνσον μετά την επιτυχημένη έκβαση της έφεσης κατά της αποβολής του στο ματς με τη Ρέιντζερς αλλά οι Ντέιβιντ Τέμπλεντον, Άντριου Ντράιβε
Keywords
Τυχαία Θέματα