OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Δύσκολα χάνεται ο Σάντσες

20:00 15/5/2011 - Πηγή: 24wro
Πάρα πολύ κοντά στον Κάρλος Σάντσες βρίσκεται ο Ολυμπιακός…
Ο Κολομβιανός μέσος είναι ο Νο1 στόχος για το κέντρο μαζί με τον Πιζάρο, αλλά σε σχέση με τον παίκτη της Ρόμα, είναι μια πιο εύκολη περίπτωση. Ο ίδιος ο παίκτης θέλει να παίξει στους Πειραιώτες και αυτό το έχει τονίσει επανειλημμένα, ενώ και η Βαλενσιέν όπου ανήκει, έχει ανάγκη από ρευστό. Κάτι που κάνει αρκετά εφικτή την περίπτωση του, η οποία μπορεί να έχει θετικό  φινάλε ακόμη και μέχρι το τέλος της εβδομάδας που μας έρχεται.  Ακόμη και αν «στραβώσει» κάτι στην συγκεκριμένη περίπτωση, οι πρωταθλητές Ελλάδος έχουν
ήδη έτοιμη την εναλλακτική λύση. Οι Βαλβέρδε, Μαθία και Κοβάσεβιτς, έχουν συζητήσει για κάποια ονόματα, μεταξύ των οποίων και του Αρνολντ Μβουεμπά, ο οποίος θα είναι φαβορί για να αποκτηθεί αν τελικά ο Κολομβιανός δεν συνεχίσει την καριέρα του στον Πειραιά.

Ο... αλλαγμένος Ενροτό

Διαφορετικός εμφανίζεται ο Κριστόφ Ενροτό από τότε που ο Κέβιν Μιραλάς συμφώνησε με τους «ερυθρόλευκους» να υπογράψει νέο συμβόλαιο, κάνοντας για μια ακόμη φορά δηλώσεις μεταμέλειας.

O ατζέντης του Βέλγου διεθνή μίλησε στην «Sportday» και τόνισε για πολλοστή φορά πως επιθυμία του Μιραλάς ήταν η παραμονή στους «ερυθρόλευκους», ενώ ευχαρίστησε και πάλι τον Βαγγέλη Μαρινάκη για την στάση του.

Ο Ενροτό τόνισε ότι «δεν ήθελα να μιλήσω στον ελληνικό Τύπο τον τελευταίο μήνα, γιατί δεν ήθελα να επηρεάσω τις διαπραγματεύσεις», ενώ αναφερόμενος στην υπογραφή νέου συμβολαίου του πελάτη του, είπε: «Όλα πήγαν καλά. Η αλήθεια είναι ότι υπήρξαν σκληρές διαπραγματεύσεις, αλλά τέλος καλό, όλα καλά. Είναι λογικό, όμως, οι διαπραγματεύσεις να πάρουν τόσο χρόνο. Σημασία έχει πως στο τέλος έγινε αυτό που ήθελε ο Κέβιν αλλά και ο Ολυμπιακός και για μένα αυτό είναι το πιο σημαντικό».

Για την στάση της διοίκησης, επανέλαβε: «Θέλω να ευχαριστήσω όλο το τεχνικό τιμ που βοήθησε τον Κέβιν αλλά και τους ανθρώπους του Ολυμπιακού που συμμετείχαν στις διαπραγματεύσεις. Επίσης, θέλω να απολογηθώ εάν κάποια στιγμή ένιωσαν πως δεν τους σεβάστηκα ή τους πείραξε κάτι άλλο».

Εν ολίγοις, για μια ακόμη φορά αντιλήφθηκε πως ήταν λάθος οι χειρισμοί του και πως το συμφέρον του πελάτη του ήταν η παραμονή του στον Ολυμπιακό.

theplayer
Keywords
Τυχαία Θέματα