Ρολάν Γκαρός: Να πως διπλασιάζουμε τα λεφτά μας!

21:26 23/5/2011 - Πηγή: 24wro
Βρισκόμενοι στη 2η μέρα μόλις του κορυφαίου Γκραν Σλαμ...
οι αποδόσεις των «μεγάλων» κόντρα στους «μικρούς» είναι ανάξιες αναφοράς. Ωστόσο, υπάρχει τρόπος να βγάλουμε το…χαρτζιλίκι μας!










Το ότι θα περάσει το εμπόδιο του Τίμο Ντε Μπάκερ ο Τζόκοβιτς, δεν το συζητάμε! Ακόμα και να δυσκολευτούν, οι Ντελ Πότρο και Μάρντι Φις (λογικά) θα περάσουν τα εμπόδια των Κάρλοβιτς και Μέλλο, αντίστοιχα!




Οπότε πάμε σε άλλα παιχνίδια που αξίζουν την προσοχή και
τον… όβολό μας! Όπως στο παιχνίδι του Κάμκε με του Ρόχους. Νίκη του δεύτερου πληρώνει με 1,44 και ο Βέλγος τενίστας είναι καλύτερος του αντιπάλου του.


Προβάδισμα έχει και ο Μπέρλοκ επί του Τόμιτς και μπορεί να πληρώνει χαμηλά (με 1,22) αλλά –τουλάχιστον για τη φάση που είμαστε- αξίζει να μαζέψουμε 2-3 χαμηλά για να βγει κάτι στη σούμα!






Έτσι, προσθέτοντας τη νίκη-πρόκριση του Μίλος Ράονιτς επί του Μπερρέρ –και ποιος Μπερρέρ στο κάτω-κάτω της γραφής- έχουμε συνολική απόδοση στο παρολί 2,11! Οπότε, διπλασιάζουμε το ποσό που θα ποντάρουμε!






*Ο Ρότζερ Φέντερερ αντιμετωπίζει τον Ισπανό Φελιθιάνο Λόπεζ και το να νικήσει πληρώνει με 1,083! Ούτε με 1,10 δηλαδή! Όμως, το να νικήσει με 3-0 σετ, έχει απόδοση 1,60! Επειδή όμως ο Λόπες δεν είναι και του πεταματού, πιστεύω ότι μπορεί να πάρει ένα σετ! Έτσι, το να προκριθεί ο Ελβετός τενίστας νικώντας με 3-1 σετ, αξίζει το ποντάρισμά μας, με απόδοση 3,60!

bettv
Keywords
Αναζητήσεις
πωσ διπλασιαζω τα λεφτα μου
Τυχαία Θέματα