Πρόταση ανανέωσης στον Ντέλαπ

15:36 14/4/2011 - Πηγή: 24wro
Ο Ρόρι Ντέλαπ διανύει το 34ο έτος της ζωής του αλλά αγωνίζεται σαν έφηβος ...κάνοντας γεμάτες σεζόν με την Στόουκ. Για αυτό και οι ιθύνοντες των «Πότερς» αποφάσισαν να του προσφέρουν μονοετή επέκταση της συνεργασίας τους και ο βετεράνος μέσος το σκέφτεται πολύ σοβαρά.

Ο Τόνι Πούλις είναι απόλυτα ικανοποιημένος από την προσφορά του Ντέλαπ την φετινή σεζόν  και πώς να μην είναι άλλωστε αφού
ο Βρετανός χαφ  έχει συμπληρώσει 31 συμμετοχές  στην Πρέμιερ Λιγκ μόνο.


«Ο Ρόρι το αξίζει. Είναι σημαντικό κομμάτι αυτής της ομάδας και δεν είναι μόνο η δουλεία που κάνει μέσα στο γήπεδο αλλά και όσα προσφέρει εκτός αυτού», δήλωσε ο Ουαλός κόουτς της Στόουκ.
Ο Ντέλαπ  αγωνίζεται στο «Μπριτάνια» από το 2006, χρονιά που πήγε στο Στάφορντ ως δανεικός από την Σάντερλαντ και έκτοτε «έδεσε»  με τη φιλοσοφία του συλλόγου και έδειξε τις ικανότητες που δεν μπόρεσε να δείξει μέχρι τότε.  Μια από αυτές είναι και οι εκπληκτικές εκτελέσεις   των πλαγίων άουτ που έχουν δώσει γκολ και βαθμούς στους «Πότερς».
Η επόμενη αναμέτρηση της Στόουκ είναι με αντίπαλο την Μπόλτον στον ημιτελικό του Κυπέλλου Αγγλίας και οι αποδόσεις της 10bet για τον αγώνα του «Γουέμπλεϊ» είναι:
Μπόλτον: 2.36
Ισοπαλία:3.21
Στόουκ:2.93

bettv.gr 
Keywords
Τυχαία Θέματα