Δημήτρης Αποστόλου: Μιλάει για το ατύχημά του

15:36 14/4/2011 - Πηγή: 24wro
Ο Δημήτρης Αποστόλου μίλησε για το ατύχημα που είχε και για τις δύσκολες ώρες που πέρασε, καθώς... πολλοί δικοί του άνθρωποι έφυγαν από κοντά του.

«Όταν ήμουν 20 ετών, έπαθα ένα ατύχημα και έσπασα τη λεκάνη μου. Για τους επόμενους δώδεκα μήνες ήμουν καθηλωμένος σε ένα κρεβάτι και δεν μπορούσα να σηκωθώ. Εκεί έτρωγα, εκεί έκανα μπάνιο, εκεί με άλλαζαν, όταν ήθελα τουαλέτα. Τότε ήταν που χάθηκαν όλοι οι φίλοι. Μέχρι και η κοπελιά μου τότε μου είπε: “Συγγνώμη, αλλά δεν μπορώ να κάνω τη νοσοκόμα” και χάθηκε. Εξαφανίστηκαν όλοι και τότε ήταν που έζησα την απόλυτη μοναξιά. Κι έμαθα ότι ζούμε
όπως ονειρευόμαστε... μόνοι. Όταν έχεις μια ζωή τόσο κόσμο γύρω σου και ανακαλύπτεις τελικά πως δεν είχες τίποτα, τότε απογοητεύεσαι. Όλο αυτό με έκανε να μην πιστεύω πλέον στη φιλία. Ότι είναι ένα ακόμα ψέμα των media. Δεν υπάρχει φιλία, μόνο ανθρώπινες επαφές. Γύρω στα 1982 άρχισα να μην έχω εμπιστοσύνη στους ανθρώπους. Στα επόμενα 25 χρόνια απλά επιβεβαιώθηκε» εξομολογήθηκε ο επιτυχημένος σεναριογράφος.
Keywords
Τυχαία Θέματα