Πιο πιθανό να πάνε ΟΣΦΠ οι Περπέρογλου-Καββαδάς

13:03 3/8/2012 - Πηγή: 24wro
Τι αναφέρει ο μάνατζερ των δύο παικτών...
Το ενδεχόμενο να μετακομίσουν οι Στράτος Περπέρογλου και Βασίλης Καββαδάς στον Ολυμπιακό συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες, όπως δήλωσε στο «ΦΩΣ» ο εκπρόσωπος των δύο παικτών, Νίκος Λώτσος.

«Μοιάζουν και εδώ οι προτάσεις των ομάδων! Εγώ έκανα κάθε προσπάθεια ώστε να βρεθεί μία άκρη αρχικά με τον Παναθηναϊκό, επειδή πάγια αρχή μου είναι ότι το καλύτερο για έναν παίκτη είναι να παραμείνει σε οικείο περιβάλλον, δηλαδή στην ομάδα που παίζει.

Δυστυχώς
όμως δεν καρποφόρησαν οι προσπάθειές μου. Κοίταξα λοιπόν να βρω μία άλλη άκρη ως επαγγελματίας, στον Ολυμπιακό και στο εξωτερικό. Αναμένουμε», δήλωσε αρχικά ο Νίκος Λώτσος για το ποια ομάδα, Παναθηναϊκός ή Ολυμπιακός, έχει κάνει καλύτερη πρόταση στον Στράτο Περπέρογλου.

Ωστόσο, σύμφωνα με τον εκπρόσωπό του, ο «Πέρπε» είναι πιο κοντά στο μείνει στην Ελλάδα: «Θα έλεγα ότι πιο κοντά είναι στο να μείνει στην Ελλάδα».

Στη συνέχεια, ο κ. Λώτσος αποκάλυψε πως πιο πολλές πιθανότητες έχει ο Ολυμπιακός για να αποκτήσει και τους δύο παίκτες: «Να πάνε στον Ολυμπιακό. 55%-45%».

Τέλος, για τις φήμες που θέλουν τον Παναθηναϊκό να ζήτησε είτε από τον Περπέρογλου, είτε τον Καββαδά να πάνε σε άλλους μάνατζερ: «Ο Παναθηναϊκός δεν το έκανε αυτό, αυτοί που το έκαναν ήταν συνάδελφοι που κάλεσαν τους αθλητές και τους είπαν ότι αν πάνε μαζί τους, θα έχουν περισσότερη τύχη στο να υπογράψουν με καλύτερους όρους στον Παναθηναϊκό. Δεν ξέρω πάντως αν αυτό έγινε με γνώση του Παναθηναϊκού ή έγινε αυθαίρετα…».

sport-fm.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα