ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ανταγωνιστικοί σε Ελλάδα και Ευρώπη

09:20 29/4/2011 - Πηγή: 24wro
Ο Ολυμπιακός είναι ένας σύλλογος που επιβάλλεται...
να είναι ανταγωνιστικός σε όλα τα επίπεδα. Με αυτό το «μότο» αναμένεται να κινηθεί ο σύλλογος του Πειραιά και στον μεταγραφικό σχεδιασμό, όπως προέκυψε μετά τις συναντήσεις του Βαγγέλη Μαρινάκη με τον Ερνέστο Βαλβέρδε, αλλά και τους Εντουάρντο Μαθία, Σωκράτη Κομινάκη και Ντάρκο Κοβάσεβιτς.

Η απόφαση που πάρθηκε είναι να αποκτηθούν ποδοσφαιριστές που θα είναι ικανοί για να πάρουν τους τίτλους στην Ελλάδα αλλά και ανταγωνιστικοί στις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις των πρωταθλητών. Σε αυτά τα πλαίσια κυμάνθηκαν και τα ονόματα που έπεσαν στο τραπέζι κατά την διάρκεια της συνομιλίας του προέδρου με τον προπονητή των Πειραιωτών.

Ονόματα δεν διέρρευσαν ακόμη αλλά είναι σίγουρο ότι μόνο κακοί ποδοσφαιριστές δεν θα είναι. Άλλωστε ο Εντουάρντο Μαθία έχει μια μεγάλη βάση δεδομένων με εκατοντάδες ποδοσφαιριστές σχεδόν από όλες τις χώρες του κόσμου και αυτό βοηθάει για να επιλεχθούν οι καλύτεροι.

Όπως ανέφεραν κύκλοι της ΠΑΕ, οι τελικές αποφάσεις του Βαλβέρδε θα παρθούν μετά το τέλος των προπονήσεων για την φετινή σεζόν και πιο συγκεκριμένα στις 16 Μαΐου. Ο Ισπανός τεχνικός θα έχει αποκρυσταλλωμένη άποψη για όλους και για όλα.

Διοίκηση και προπονητής τον τελευταίο λόγο

Ο Εντουάρντο Μαθία είναι ο τεχνικός διευθυντής του Ολυμπιακού αλλά τον τελευταίο λόγο θα έχουν ο προπονητής και η διοίκηση, σύμφωνα με όσα προέκυψαν μετά και την συνάντηση του προέδρου με τον 37χρονο Ισπανό. Συγκεκριμένα αυτό που αποφασίστηκε είναι μια συνεργασία ανάμεσα στους Ερνέστο Βαλβέρδε, Εντουάρντο Μαθία και Ντάρκο Κοβάσεβιτς, με τον τελευταίο λόγο να παίρνουν ο πρώτος σε συνεργασία με τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

«Αφεντικό στον Ολυμπιακό είναι ο πρόεδρος και αφεντικό στην ομάδα ο Βαλβέρδε», επαναλαμβάνουν από τα υψηλά διοικητικά κλιμάκια της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ.  Πάντως, την Παρασκευή αναμένεται να έχουν συνάντηση και οι Ερνέστο Βαλβέρδε, Εντουάρντο Μαθία και Ντάρκο Κοβάσεβιτς, όπου θα συζητηθούν διάφορες λεπτομέρειες του μεταγραφικού σχεδιασμού.

Πάντως, υπάρχουν ήδη κάποια ονόματα παικτών που έχουν ακουστεί  και επιβεβαιωθεί ότι ενδιαφέρουν την ομάδα και θα ξαναπέσουν στο τραπέζι. Νταβίντ Πιζάρο, Κάρλος Σάντσες και Σέζαρ Ντελγκάδο έιναι κάποια από αυτά.

Δυσαρεστημένοι με την απόφαση της πειθαρχικής επιτροπής

Μόνο με καλό μάτι δεν πήραν την απόφαση της πειθαρχικής επιτροπής της ΕΠΟ, στον Ολυμπιακό. Αυτό έφερε ως αποτέλεσμα να αναρωτιούνται στην πλατεία Αλεξάνδρας πως είναι δυνατό να τιμωρείται μια ΠΑΕ για ανακοίνωση που εξέδωσε σύνδεσμος οργανωμένων φιλάθλων, όταν στο παρελθόν δεν υπήρχε η ίδια ευαισθησία με ανακοινώσεις οργανωμένων άλλων ομάδων.

«Αν πραγματικά η επιτροπή αποφάσιζε με δύο μέτρα και δύο σταθμά τότε στο παρελθόν θα έπρεπε να είχαν τιμωρηθεί κι άλλες ΠΑΕ», έλεγαν χαρακτηριστικά οι «ερυθρόλευκοι».
theplayer
Keywords
Τυχαία Θέματα