Πορτογαλία: Ευκαιρία για τη Γκιμαράες

09:20 29/4/2011 - Πηγή: 24wro
Η ,σε τραγική κατάσταση και απογοητευμένη...
και από πρόσφατη (Μεγάλο Σάββατο) ήττα της στον τελικό του Λιγκ Καπ Πορτογαλίας από την Μπενφίκα, Πάκος Φερέιρα υποδέχεται την με μεγαλύτερη βαθμολογικό κίνητρο Γκιμαράες στο ματς με το οποίο ανοίγει η αυλαία της 28ης αγωνιστικής στη μικρότερη σ’ έκταση χώρας της Ιβηρικής Χερσονήσου.

ΠΑΚΟΣ ΦΕΡΕΪΡΑ: Πάλεψε μεν , δεν απέφυγε το μοιραίο δε η τραγική τον τελευταίο καιρό Πάκος στην αναμέτρηση με τη Μπενφίκα στον τελικό του Λιγκ Καπ στο ουδέτερο γήπεδο
της Κόϊμπρα. Από τις αρχές Μάρτη όταν επιβλήθηκε 4-3 εκτός έδρας της Νασιονάλ αγνοεί τη χαρά της νίκης στο πρωτάθλημα όπου μετράει δύο ισοπαλίες και τέσσερις ήττες (ανάμεσα τους και δύο συντριβές 5-1 και 6-1 εντός έδρας από τις Μπενφίκα και Ρίο Άβε). Μαθηματικά δεν έχουν χαθεί όλες οι ελπίδες για Ευρώπη αλλά δύσκολα μπορεί κανείς να φανταστεί ακόμα και απόπειρα της να διεκδικήσει κάτι τόσο σπουδαίο στη συνέχεια της σεζόν που μάλλον θα κλείσει λίαν απογοητευτικά για αυτή. Μάλλον είναι απίθανο να έχει στη διάθεση του ο τεχνικός της τους λαβωμένους εδώ και καιρό  Ζορζίνιο και Σάμουελ.


ΓΚΙΜΑΡΑΕΣ: Δεν τα πάει και τόσο καλά τον τελευταίο καιρό καθώς έχει μόλις μία νίκη (2-0 τη Μαρίτιμο εντός έδρας την προηγούμενη αγωνιστική) στα τελευταία της έξι ματς. Ο απολογισμός στο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα  περιλαμβάνει επίσης δύο ήττες και τρεις ισοπαλίες και έχει συμβάλει στο ν χάσει αρκετό έδαφος στην προσπάθεια της να εξασφαλίσει όσο γίνεται πιο σύντομα ένα από τα τρία εισιτήρια της χώρας για την προσεχή έκδοση του Γιουρόπα Λιγκ.  Ο τεχνικός της δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα  και έχουν λίγες ελπίδες να επιστρέψουν από τραυματισμό τόσο ο επιθετικός Μαρκίνιο (12/2) όσο και ο μέσος Σόουζα (21 συμ.) που απουσίασαν τις προηγούμενες αγωνιστικές.

Στο …ψαχνό: Είναι τόσα και τέτοια τα …χάλια των γηπεδούχων που δύσκολα θα μπορέσουν να εμποδίσουν τη Γκιμαράες να πάρει τους τρεις βαθμούς οι οποίοι θα την διατηρήσουν σε θέσεις Γιουρόπα Λιγκ. Το διπλό έχει απόδοση 2,95 στην 10bet και είναι η επιλογή μας.
bettv 
Keywords
Τυχαία Θέματα