Οι 10 άνθρωποι που ξεγέλασαν τον Θάνατο

02:05 2/4/2011 - Πηγή: 24wro

Πόσες φορές μπορεί να σε χτυπήσει κεραυνός και να επιζήσεις; Πως γίνεται να επιζήσει κάποιος μετά από έκρηξη ηφαιστείου;











10. Ισίντρο Μεχία



Το 2004 ο Ισίντρο Μεχία εργαζόταν πάνω στη σκεπή ενός σπιτιού όταν ξαφνικά σκόνταψε και έπεσε στο κενό. Η πτώση δεν τον σκότωσε αλλά τα τρία καρφιά που καρφώθηκαν στο κρανίο και το λαιμό του θα έπρεπε να το είχαν κάνει. Επέζησε επειδή τα καρφιά δεν τρύπησαν
την σπονδυλική στήλη και τον εγκέφαλο. Σημερα τα καρφιά έχουν αφαιρεθεί επιτυχώς από το κεφάλι του και δεν του έχουν αφήσει κανένα... κουσούρι.

9. Ρίτσαρντ Μπλας



Οι απόπειρες δολοφονίας εναντίον του Καναδού γκάνγκστερ ήταν πολλές και για την “ιδιότητα” του να παίζει με τον θάνατο είχε πάρει το ψευδώνυμο “η Γάτα”. Το 1968 δύο πληρωμένοι δολοφόνοι τον πυροβόλησαν πολλές φορές, ενώ εκείνος απολάμβανε το ποτό του σε ένα μπαρ, αλλά εκείνος κατάφερε να επιβιώσει χωρίς σοβαρούς τραυματισμούς.

Δύο εβδομάδες μετά, οι μαφιόζοι τον εντόπισαν σε ένα μοτέλ στα περίχωρα του Μόντρεαλ και έβαλαν φωτιά στο ξενοδοχείο. Παρόλο που όλο το ξενοδοχείο κάηκε και τρεις άνθρωποι πέθαναν, εκείνος διέφυγε χωρίς δυσκολία. Λίγους μήνες αργότερα τον πυροβόλησαν στο κεφάλι, αλλά ανάρρωσε πλήρως μετά από ιατρική περίθαλψη.

Το 1969 η αστυνομία κατάφερε να τον βάλει φυλακή αλλά στα τέσσερα χρόνια δραπέτευσε. Αφού τον ξαναέπιασαν, εκείνος δραπέτευσε για μία ακόμη φορά που έμελλε να είναι η τελευταία του. Πυροβολήθηκε κατά τη διάρκεια ενός “ξεκαθαρίσματος” 23 φορές και παραδόθηκε στα χέρια του θανάτου που τόσες φορές τον κυνήγησε και τελικά τον έπιασε.

8. Αχάντ Ισράφιλ



Το 1987 ο εκπυσοκροτισμός ενός όπλου τίναξε το μισό μυαλό του Ισράφιλ στον αέρα, αλλά παρόλα αυτά κατάφερε να επιζήσει. Οι γιατροί συμπλήρωσαν το κενό στο κρανίο του με σιλικόνη και η εμφάνισή του δεν διαφέρει πολύ από το φυσιολογικό. Η κρανιοπλαστική χρησιμοποιείται σε τέτοιες περιπτώσεις αλλά εκείνο που σοκάρει είναι το παιχνίδι της μοίρας που μερικές φορές επιφυλάσσει ευχάριστες εκπλήξεις.

7. Βέσνα Βούλοβιτς



Το 1972, κατά τη διάρκεια μιας πτήσης πάνω από την Τσεχία μια έκρηξη, για την οποία πήρε την ευθύνη το τρομοκρατικό Εθνικό Κίνημα της Κροατίας, μια 22χρονη αεροσυνοδός αναγκάστηκε να πηδήξει από το αεροσκάφος χωρίς αλεξίπτωτο. Παρόλο που έπεσε από τα 33 χιλιάδες πόδια τα μόνα τραύματα που υπέστη ήταν ράγισμα στο κρανίο, δύο σπασμένα πόδια και τρία σπασμένα πλευρά που την κατέστησαν ανάπηρη από τη μέση και κάτω. Μετά από εγχείρηση, μπόρεσε να περπατήσει και πάλι και να κατακτήσει μια θέση στο βιβλίο Guiness για την υψηλότερη ελεύθερη πτώση... με επιτυχία.

6. Λάτζερ Σίλμπαρις



Την ημέρα που εξερράγη το ηφαίστειο στα νησιά Πέλε στη Μαρτινίκα, ο Σίλπμαρις ήταν κλειδωμένος σε ένα υπόγειο, πέτρινο κελί και σε αυτή τη φυλακή χρωσ
Keywords
Τυχαία Θέματα