Ο καιρός την ερχόμενη εβδομάδα

14:31 18/2/2012 - Πηγή: 24wro
Στα δυτικά θα επικρατήσουν νεφώσεις με τοπικές βροχές...
Στην υπόλοιπη χώρα αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν και ενδέχεται να σημειωθούν λίγες ασθενείς βροχές στα κεντρικά και νότια ηπειρωτικά.

Άνεμοι: νοτιοανατολικοί 3 με 5 και στο Ιόνιο τοπικά 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: σε μικρή άνοδο στα νότια. Στα υπόλοιπα χωρίς αξιόλογη μεταβολή.
Τρίτη 21-02-2012 Καιρός: στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά νεφώσεις με τοπικές βροχές που από το βράδυ θα ενταθούν στα νοτιοδυτικά. Παροδικές χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στη
δυτική Μακεδονία και τα ορεινά της Ηπείρου. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών στα νότια.
Άνεμοι: ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 5 και στο Ιόνιο 5 με 7 μποφόρ. Από το βράδυ στο βόρειο Αιγαίο βορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: χωρίς αξιόλογη μεταβολή.
Τετάρτη 22-02-2012 Καιρός: στο Ιόνιο, την κεντρική και νότια ηπειρωτική χώρα, τις Κυκλάδες, τα Δωδεκάνησα και την Κρήτη νεφώσεις με τοπικές βροχές, βαθμιαία σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα νοτιοδυτικά και χιονοπτώσεις στα ηπειρωτικά ορεινά. Στις υπόλοιπες περιοχές τοπικές νεφώσεις.
Άνεμοι: ανατολικοί νοτιοανατολικοί 4 με 6 και στο νότιο Ιόνιο 7 με 8 μποφόρ.
Στο βόρειο Αιγαίο βορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: χωρίς αξιόλογη μεταβολή.
Πέμπτη 23-02-2012 Καιρός: στα κεντρικά και νότια νεφώσεις με τοπικές βροχές, στα νότια σποραδικές καταιγίδες και χιονοπτώσεις στα ηπειρωτικά ορεινά. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις.
Άνεμοι: από ανατολικές διευθύνσεις 4 με 6 και πρόσκαιρα στο νότιο Ιόνιο τοπικά 7 μποφόρ. βαθμιαία από το απόγευμα στα δυτικά κεντρικά και βόρεια θα στραφούν σε βόρειους βορειοδυτικούς 3 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: σε μικρή πτώση.
Παρασκευή 24-02-2012 Καιρός: στα νότια νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες με γρήγορη βελτίωση. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις που βαθμιαία στα βόρεια θα αυξηθούν.
Άνεμοι: βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6 και από το απόγευμα στο Ιόνιο τοπικά 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: χωρίς αξιόλογη μεταβολή.
Keywords
Τυχαία Θέματα