«Μύλος» στη FIFA!

20:15 31/5/2011 - Πηγή: 24wro
Μορφή σήριαλ με πολλαπλά και αρκετές φορές ανεξήγητα «επεισόδια»...
έχει πάρει η υπόθεση των δωροδοκιών και των ανεξέλεγκτων κατηγοριών στη FIFA! Ανεπηρέαστος μέχρι στιγμής ο Σεπ Μπλάτερ, αναβολή των αυριανών εκλογών ζητούν οι Ποδοσφαιρικές Ομοσπονδίες των Αγγλίας και Σκοτίας, «μπάχαλο» με τους χορηγούς, αλλαγή «πλεύσης» από τον Τζακ Γουόρνερ!

Ο τελευταίος, έχει τεθεί σε διαθεσιμότητα μαζί με τον πρόεδρο της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της Ασίας, Μοχάμεντ Μπιν Χαμάμ, έπειτα από απόφαση της επιτροπής Δεοντολογίας της FIFA.
Οι εξελίξεις, σημειώθηκαν με καταιγιστικό ρυθμό, αφού ο μεν Γουόρνερ «άναψε» φωτιές για παράνομα δώρα και χρηματικά ποσά από τον Μπλάτερ στα μέλη της CONCACAF, ωστόσο, ο πρόεδρος της Παγκόσμιας Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας εμφανίστηκε ανεπηρέαστος σε συνέντευξη Τύπου, υποστηρίζοντας ότι δεν τίθεται θέμα κρίσης. To «γαϊτανάκι» καλά κρατούσε…

Οι χορηγοί της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας με πρωτοστάτη την Coca- Cola εξέφρασαν τη δυσαρέσκειά του για την έκταση που έχει πάρει το σκάνδαλο της FIFA και οι Ποδοσφαιρικές Ομοσπονδίες των Αγγλίας και Σκοτίας ζήτησαν την αναβολή της εκλογικής διαδικασίας. Ο Πλατινί δεν στηρίζει τον Μπλάτερ, αλλά ούτε εναντιώνεται απέναντί του και ο Τζακ Γουόρνερ, τη στιγμή που έχει εξαπολύσει βαρύτατες κατηγορίες κατά του προέδρου της FIFA, ξαφνικά προτρέπει τα μέλη της CONCACAF να προσφέρουν στην επανεκλογή του!
Keywords
Τυχαία Θέματα