ΝΒΑ: Το δαχτυλίδι είναι μόνο για έναν Βασιλιά!

19:30 31/5/2011 - Πηγή: 24wro
Μαϊάμι Χιτ ή Ντάλας Μάβερικς; Λεμπρόν Τζέιμς ή Ντιρκ Νοβίτσκι;
Ένας από τους δύο πραγματικά τεράστιους υπερπαίκτες θα επιστεγάσει την τεράστια καριέρα του με το πολυπόθητο δαχτυλίδι. Καθίστε αναπαυτικά στους καναπέδες σας. Οι τελικοί του ΝΒΑ ξεκινούν!


Miami Heat: H πορεία

Η περιβόητη «Desicion» του Λεμπρόν Τζέιμς έκανε όλο το ΝΒΑ να τον
μισήσει!  Ο «Βασιλιάς» απέρριψε το Κλίβελαντ, το Σικάγο, τη Νέα Υόρκη και καμιά δεκαριά άλλες ομάδες για να πάει με τον φίλο του, τον κολλητό του, Ντουέιν Ουέιντ και να κατακτήσουν όλο το ΝΒΑ! Πήραν και τον τρίτο της παρέας, τον Κρις Μπος για να φτιάξει το παρεάκι, αλλά ήρθαν αντιμέτωποι με όλο το ΝΒΑ! Κάθε ήττα και χλεύη, κάθε ήττα και αμέτρητη λάσπη στους «Big Three». To αρχικό ρεκόρ 9-8 έφερνε γέλια, αμφισβήτηση και πολλά σύννεφα. Ο Κρις Μπος διαμαρτυρόταν ότι δεν τον… παίζουν οι άλλοι δύο, ο Ουέιντ ένιωθε περίεργα που το κολλητάρι του, του έκλεβε τη δόξα, και ο Λεμπρόν Τζέιμς δεν άντεχε να βλέπει όλο το ΝΒΑ να τον κατακρίνει! Ενδεικτική η φάση με τον «Βασιλιά» καθ΄οδόν για τον πάγκο σε ένα τάιμ άουτ να τρακάρει επιδεικτικά πάνω στον Έρικ Σποέλστρα.

Ξαφνικά, οι «πρωταθλητές» του... καλοκαιριού είχαν βαπτιστεί losers και εγωιστές. Όμως, γρήγορα ήρθε η λογική, η σκληρή δουλειά, η πολύτιμη συμβολή του προέδρου Πατ Ράιλι και οι ενδοοικογενειακές συζητήσεις, για να αποκατασταθεί σταδιακά η τάξη. Σιγά-σιγά άρχισαν να δένονται και η νίκη επί των πρωταθλητών Λέικερς ανήμερα των Χριστουγέννων (με 80-96), έφερε φως στη ζωή των Χιτ. Το ένα καλό αποτέλεσμα διαδεχόταν το άλλο και ήταν ηλίου φαεινότερο ότι οι σούπερ σταρ του Μαϊάμι ετοιμάζονταν για τα πλέι οφ.

Playoff: Road to Glory

Εκεί, όπου ο Λεμπρόν Τζέιμς έδειξε πόσο τεράστιος παίκτης είναι, πόσο πολύ του λείπει το δαχτυλίδι και κυρίως πως θα είναι ο μπροστάρης σε κάθε αγώνα των Χιτ! Με τους Σίξερς ήταν εύκολη η δουλειά (4-1 στον πρώτο γύρο), αλλά κόντρα στους Σέλτικς το απέδειξε με εμφατικό τρόπο! Μόνος του «έσπασε» την έδρα των «Κελτών», μόνος του έκανε το 4-1 εντός. Η επόμενη πρόκληση λεγόταν Μπουλς. Η ομάδα με το καλύτερο ρεκόρ του πρωταθλήματος και τον παίκτη που στέρησε από τον Λεμπρόν το βραβείο του MVP, τον Ντέρικ Ρόουζ. Αφηνιασμένος και έτοιμος για απαντήσεις ο «Κing» απέδειξε στον νεούδι Ρόουζ ότι έχει ακόμα δρόμο μπροστά του. Τον «έσβησε» και ήταν ο άνθρωπος που με απίστευτες εμφανίσεις πήρε δύο διπλά στο Σικάγο. Μεγάλη βοήθεια είχε από τον Κρις Μπος, αφού ο Ουέιντ έδειχνε εκτός τόπου και χρόνου και βοηθούσε μόνο όταν είχε εκλάμψεις! Τώρα όμως, με αντίπαλο τους ισχυρούς και δικαίως πρωταθλητές της Δύσης, Μάβερικς, είναι έτοιμοι να αποδείξουν στο ΝΒΑ ότι είναι οι καλύτεροι όλων! Έτοιμοι να δώσουν απαντήσεις και να κάνουν όλο το ΝΒΑ να σιγήσει!

Dallas Mavericks: Η πορεία

Βέβαια, θα βρουν απέναντι τους έναν πεινασμένο Νοβίτσκι, τόσο λαίμαργο… όπως ο «Ναυαγός» στην ταινία με τον Τομ Χανκς. Ο Γερμανός σούπερ σταρ ξέρει ότι ενδεχομένως να είναι η τελευταία το
Keywords
Τυχαία Θέματα