Φιλικά Under 21: Προετοιμασία για το …μέλλον

20:15 31/5/2011 - Πηγή: 24wro
Η ομάδα κάτω των 21 της Πορτογαλίας φιλοξενεί...
την αντίστοιχη της Γερμανίας στο πλαίσιο της προετοιμασίας αμφότερων για τα προκριματικά του Euro 2013.


ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ: Ο τεχνικός της ομάδας της Ιβηρικής Χερσονήσου Ρουί Ζορζ  δεν αντιμετωπίζει προβλήματα για το τεστ με τα νεαρά «πάντσερ»  καθώς είναι ετοιμοπόλεμοι και οι Ροσάδο και Γκονσάλβες που ταλαιπωρήθηκαν από και ανάμεσα στους
22 εκλεκτούς του τα νέα πρόσωπα είναι οι Πέδρο Μέντες (Σερβέτ), Αντρέ Σόουσα (Παμπιλιόσα) και Ντιόγκο Ροσάδο (Πεναφιέλ). Μετράει τέσσερις νίκες  μία ισοπαλία και μόλις μία ήττα στα έξι της τελευταία παιχνίδια.

ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Ο Ράινερ Άντριον παραμένει στην τεχνική ηγεσία των «μικρών πάντσερ» αν και απέτυχε να τους οδηγήσει στην τελική φάση του εφετινού Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος που θα γίνει τον επόμενο μήνα στην γειτονική τους Δανία.  Αντίθετα άλλαξε σχεδόν απόλυτα την σύνθεση της ομάδας κατεβάζοντας σημαντικά τον μέσο όρο ηλικίας της. Παρόλα αυτά οι Γερμανοί  όχι απλά είναι αήττητοι στα έξι τελευταία τους ματς αλλά και είχαν επίσης τέσσερις νίκες και δύο ισοπαλίες στο συγκεκριμένο διάστημα. Μεγάλα αστέρια της είναι αφενός μεν ο πληθωρικός χαφ Λιούις Χόλτμπι που ανήκει στη Σάλκε και πέρυσι αγωνίστηκε δανεικός στη Μάιντζ καθώς και ο αμυντικός μέσος Ρούντι της Χόφενχαϊμ.  Από τα νέα πρόσωπα ξεχωρίζει ο επιθετικός της Ντιναμό Δρέσδης Εσβάιν..
Στο …ψαχνό: Εξαιρετικά δύσκολο ματς για αμφότερες τις ομάδες. Για το λόγο αυτό η επιλογή μας θα είναι το over 2,5 που στην 10bet έχει απόδοση 1,76.

bettv
Keywords
Τυχαία Θέματα