Μετρούν δυνάμεις στην Πρέμιερ

15:16 10/12/2011 - Πηγή: 24wro
Δεσπόζει το ντέρμπι...

Τσέλσι-Σιτι
Ο αποκλεισμός των ομάδων του Μάντσεστερ από τη συνέχεια του Τσάμπιονς Λιγκ, ήταν ένα σοκ για την ποδοσφαιρική Αγγλία και μένει να φανεί η αντίδραση των πρωτοπόρων. Η Σίτι μάλιστα δοκιμάζεται σε ντέρμπι εκτός έδρας κόντρα στην Τσέλσι και καλείται να δείξει ότι φέτος ξέρει να διαχειρίζεται καταστάσεις. Πιο εύκολο το έργο της Γιουνάιτεντ εντός έδρας κόντρα στη Γουλβς.
Θεωρητικά εύκολες και οι αναμετρήσεις για Άρσεναλ και Λίβερπουλ που υποδέχονται τις Έβερτον και ΚΠΡ
αντίστοιχα στο πλαίσιο της 15ης Αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ. Από το Μπριτάνια και τη δυναμική Στόουκ θα πρέπει να περάσει η Τότεναμ αν θέλει να διατηρηθεί κοντά στην κορυφή.

Αναλυτικά το preview της 15ης Αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ
Άρσεναλ-Έβερτον
Η μέρα δεν είναι σημαντική μονάχα για την Άρσεναλ, αλλά και για τον Ρόμπιν Φαν Πέρσι που απέχει.. δυο γκολ από ακόμη μια τιμητικότατη διάκριση. Σε περίπτωση που στείλει τη μπάλα στα δίχτυα άλλες δύο φορές, φτάνει στα 34 τέρματα σε ένα ημερολογιακό έτος, πράγμα που είχε πετύχει και ο Τιερί Ανρί (2004), του οποίου το άγαλμα μπορεί πλέον να θαυμάζει όποιος επισκέπτεται την έδρα των Λονδρέζων.
Από την αποφράδα εκείνη ημέρα του 8-2 από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η Άρσεναλ έχει καταφέρει να πανηγυρίσει έξι νίκες σε εφτά ματς. Μάλιστα, κόντρα στην Έβερτον, οι «κανονιέρηδες» ευνοούνται και από την παράδοση που τους θέλει να αήττητους στα 8 τελευταία ματς και νικητές στις 13 από τις 15 αναμετρήσεις κόντρα στα «ζαχαρωτά» υπό την ηγεσία του Αρσέν Βενγκέρ!
Η κατάσταση στην οποία βρίσκεται αυτή τη στιγμή η Έβερτον, είναι τέτοια που δεν μπορεί κανείς να την εμπιστευτεί, ακόμη και με δεδομένη την κούραση ορισμένων παικτών της Άρσεναλ από το παιχνίδι του Τσάμπιονς Λιγκ με τον Ολυμπιακό, μεσοβδόμαδα. Χωρίς επιθετικό που να μπορεί να πάρει την ομάδα στις πλάτες του, το σύνολο του Μόγιες φαντάζει ήδη καταδικασμένο… Στη γενικότερη απαισιοδοξία προστίθεται και η απουσία του τραυματία Ρόντουελ, ενώ αμφίβολοι είναι οι Όσμαν, Ντρέντε και Σαχά. Για τους γηπεδούχους, ο Αντρέ Σάντος θα επιστρέψει σε τρεις εβδομάδες έχοντας αποκομίσει σοβαρό πρόβλημα στον αστράγαλο, ενώ στην αποστολή θα συμπεριληφθεί ο Μανουέλ Αλμούνια, ελέω των απουσιών των Φαμπιάνσκι και Μανόνε!

Μπόλτον-Άστον Βίλα
Η Βίλα παραμένει χωρίς νίκη εκτός έδρας και ο Άλεξ ΜακΛις θέλει να σπάσει το ρόδι και να φύγει με τους 3 βαθμούς από το «Ρίμποκ». Ωστόσο, η ομάδα του Σκωτσέζου τεχνικού δεν έχει καταφέρει να σκοράρει στα τελευταία 3 παιχνίδια και αυτό προβληματίζει τους φίλους του συλλόγου. Από την άλλη, η Μπόλτον εξακολουθεί να μην μπορεί να βγει εκτός της επικίνδυνης ζώνης και έχει, μόλις, μια νίκη μπροστά στο κοινό της. Μάλιστα, οι Γουόντερερς έχει τη χειρότερη άμυνα, τόσο στο πρωτάθλημα, όσο και στην έδρα της, κάτι που θέλει να βελτιώσει ο Όουεν Κόιλ.
Οι «τρότερς» θα έχουν στη διάθεσή τους τον Γκάρι Κέιχιλ, όπως και τον Νάιτζελ Ρίο-Κόρερ, ο οποίος υπολογίζεται κανονικά. Τιμωρημένος ο Ντέιβιντ Γουέδερ. Με α
Keywords
Τυχαία Θέματα