Εκτός με ενοχλήσεις ο Τζιμπούρ

15:01 10/12/2011 - Πηγή: 24wro
Εκτός αποστολής για... τον αυριανό (19:30, Nova2) εκτός έδρας αγώνα με την Κέρκυρα τέθηκε ο Ράφικ Τζιμπούρ λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο. Χωρίς άλλους 6 ο Θρύλος αφού Φέισα, Μακούν, Γέστε, Ιμπαγάσα, Χολέμπας και Φουστέρ μένουν Αθήνα.Ενοχλήσεις στο αριστερό γόνατο αισθάνθηκε στην προπόνηση του Σαββάτου ο Ράφικ Τζιμπούρ και αποχώρησε. Ο Αλγερινός ακολούθησε στη συνέχεια πρόγραμμα θεραπείας και
έκανε ασκήσεις στο γυμναστήριο και κατ' επέκταση έμεινε εκτός αποστολής για τον αυριανό εκτός έδρας αγώνα με την Κέρκυρα για την 13η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Το ατομικό του πρόγραμμα στο γυμναστήριο ακολούθησε επίσης ο Φραν Γέστε, ενώ οι Μακούν, Φέισα και Ιμπαγάσα συνέχισαν το προγράμματα αποκατάστασης που ακολουθούν. Θεραπεία για τον Χολέβα και τον Φουστέρ που ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στον δεξιό προσαγωγό και επίσης έμεινε εκτός αποστολής όπως αναμενόταν, αφού ο Βαλβέρδε δεν θέλει να ρισκάρει τα χειρότερα. Άλλωστε, τόσο αυτός όσο και οι Τζιμπούρ, Χολέβας έχουν τραβήξει πολύ... κουπί φέτος και πιθανότατα δεν θα χρησιμοποιούταν ακόμη και αν ήταν 100% έτοιμοι.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ερνέστο Βαλβέρδε ανακοίνωσε τα ονόματα των 19 ποδοσφαιριστών που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή: Κοστάνσο, Μέγερι, Τοροσίδης, Μανιάτης, Α. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Παπάζογλου, Μαρκάνο, Ζαραδούκας, Χαβίτο, Μοδέστο, Ορμπαίθ, Ποτουρίδης, Αμπντούν, Μόνχε, Φετφατζίδης, Πάντελιτς, Μιραλάς, Βαλεριάνος.

Οι εκτός αποστολής ποδοσφαιριστές, Φέισα, Μακούν, Γέστε, Ιμπαγάσα, Χολέμπας, Φουστέρ, Τζιμπούρ, Δασκαλάκης, έχουν ραντεβού για προπόνηση στου Ρέντη το πρωί της Κυριακής στις 10:30.
Keywords
Τυχαία Θέματα