Μαρκόπουλος:Το ίδιο πολύτιμος ο Καραμανλής με τον Σημίτη!

18:40 27/4/2011 - Πηγή: 24wro
«Ο Καραμανλής είναι πολύτιμος ως ένας πρώην πρωθυπουργός...
όσο πολύτιμος είναι αυτή τη στιγμή και ο Κώστας Σημίτης, που όταν ένας πρώην πρωθυπουργός λέει μία κουβέντα, έχει βάρος», δήλωσε σήμερα ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Κώστας Μαρκόπουλος.
Με δηλώσεις του στο ραδιοσταθμό 9, το γαλάζιο στέλεχος, ταύτισε ουσιαστικά την πολιτική αξία των δυο πρώην πρωθυπουργών, «καλύπτοντας» ωστόσο της «αφωνία» Καραμανλή λέγοντας πως ένας πρώην πρωθυπουργός κρίνεται
σε ψυχρό χρόνο από την ιστορία και πως κατά τη γνώμη του δεν είναι η ώρα ο Κώστας Καραμανλής να βγει και «να γυρίσουμε σε μία παρελθοντική συζήτηση». Άλλωστε όπως υπενθύμισε και ο Κώστας Σημίτης μίλησε μετά από μια 4ετία από την αποχώρησή του.
«Αφού ο Ελληνικός λαός έχει ανάγκη να ακούει κάποιες αλήθειες, τις ακούει από τον Αντώνη Σαμαρά» υποστήριξε με αφορμή τον «γαλάζιο» εμφύλιο για την απογραφή και ακολουθώντας την κομματική γραμμή τόνισε πως αυτή, όπως αποδείχτηκε εκ των υστέρων, προσέθεσε στη φήμη και στο ρυθμό της οικονομίας περισσότερα αρνητικά κύματα απ’ όσα θετικά.
Πάντως για ακόμα μια φορά, παρά τη σύγκριση με τον Κώστα Σημίτη, επιχείρησε να μη τεντώσει το σκοινί, ισχυριζόμενος πως «είναι λάθος να μιλάμε για Καραμανλικούς και Σαμαρικούς» και πως οι σχέσεις νυν και τέως βρίσκονται σε στενή και αγαθή συνεργασία.


newsbomb
Keywords
Τυχαία Θέματα