Τα 10 πιο ακριβά σπίτια του κόσμου

17:51 27/4/2011 - Πηγή: 24wro
Οι υλιστικές απολαύσεις είναι τόσο πολύτιμες... στον σημερινό κόσμο που πολύ λίγοι  άνθρωποι σκέφτονται τις άλλες αρετές στη ζωή. Όταν πρόκειται για την διαβίωση, μερικοί άνθρωποι ζουν άνετα, ενώ άλλοι ζουν πολυδάπανα. Έπειτα, υπάρχουν αυτοί οι άνθρωποι που κατοικούν κυριολεκτικά στην αγκαλιά της πολυτέλειας!
Βρήκαμε τα 10 πιο ακριβά σπίτια του κόσμου, που οι περισσότεροι από εμάς, θα τα δούμε μόνο στον ύπνο μας…


01 – Antilla 


Το ακριβότερο σπίτι στον κόσμο βρίσκεται στην Ινδία, και ανήκει στον Mukesh Ambani. Αξίζει ένα ένα δισεκατομμύριο
δολάρια και έχει 27 ορόφους. Το σπίτι διαθέτει ένα πολυτελές κέντρο ευεξίας και ένα γκαράζ που μπορεί να χωρέσει πάνω από 150 αυτοκίνητα. Γιατί; Ακριβώς επειδή σε αυτό ο μεγιστάνας των επιχειρήσεων έχει μια προσωπική συλλογή από 168 αυτοκίνητα.
Το σπίτι είναι κατασκευασμένο εξ ολοκλήρου από γυαλί και είναι 174 μέτρα ψηλό. Έχει έκταση 3,7 χιλ. τετραγωνικά μέτρα.


02 - William Randolph Hearst's Mansion

Αυτό το σπίτι αρχικά ανήκε στον William Randolph Hearst και διαθέτει τρεις πισίνες, 29 υπνοδωμάτια, καθώς και μια  κινηματογραφική αίθουσα τέχνης και ντισκοτέκ. Το αρχοντικό που διατίθεται προς πώληση από το 2007 και αποσύρθηκε ένα χρόνο αργότερα, όταν κανείς δεν έδειξε κανένα ενδιαφέρον για αυτό.
Αξίζει 165 εκατομμύρια δολάρια και εκτείνεται σε 6 στρέμματα γης.


03 - Elena Franchuk's Victorian Villa

Αυτό το σπίτι βρίσκεται στην περιοχή του Kensington στο Λονδίνο και αγοράστηκε πρόσφατα για περίπου 161 εκατομμύρια δολάρια. Αυτό το 5όροφο σπίτι έχει 10 υπνοδωμάτια, εσωτερική πισίνα, δωμάτιο πανικού, θέατρο και σάουνα καθώς και γυμναστήριο.


04 - The Penthouses at One Hyde Park

Αυτό το σπίτι ήταν ακόμα υπό κατασκευή την τελευταία φορά που το είδαμε. Όταν ολοκληρωθεί, θα είναι το δεύτερο πιο ακριβό σπίτι στον κόσμο, με καθαρή αξία 160 εκατομμυρίων δολαρίων.
Θα είναι το ρετιρέ  σε έναν ουρανοξύστη στο Λονδίνο που ονομάζεται One Hyde Park.


05 - Aaron Spelling's Manor

Αυτό το αρχοντικό βρίσκεται σε έκταση που εκτείνεται σε 56.000 τετραγωνικά πόδια. Η καθαρή αξία εκτιμάται ότι ανέρχεται σε 150 εκατομμύρια δολάρια και κατασκευάστηκε το 1991.
Διαθέτει 123 δωμάτια, ένα γήπεδο τένις, ένα παγοδρόμιο, μπόουλινγκ και αρκετές πισίνες.


06 - Hala Ranch

Ανήκει στον πρίγκιπα Bandar bin Sultan bin Abdulaziz της Σαουδικής Αραβίας, και το ράντσο βρίσκεται στο Κολοράντο.  Διαθέτει 27 μπάνια και 15 δωμάτια σε συνδυασμό με την εσωτερική πισίνα, ιδιωτικές διαδρομές για σκι, εγκαταστάσεις επεξεργασίας λυμάτων, ένα γήπεδο τένις, θερμαινόμενους στάβλους και σταθμό φυσικού αερίου.
Αυτό των 135 εκατομμυρίων δολαρίων, αγρόκτημα εκτείνεται σε 14.397 τετραγωνικά πόδια.
Έχει δοθεί έμφαση στα φυσικά στοιχεία όπως ξύλο και πέτρα για το κτίσιμο του.


07 - Dracula's Castle
Keywords
Τυχαία Θέματα