Κ.ΖΑΡΙΦΗ: Νιώθω sexy ακόμα και με τη φόρμα!

22:47 14/11/2012 - Πηγή: 24wro
​Για την επιστροφή της στην Ελένη Μενεγάκη, το πόσο sexy νιώθει, αλλά και για την προσωπική της ζωή, μίλησε η Κατερίνα Ζαρίφη...
Πώς νιώθει που πλέον βρίσκεται και πάλι στο πλευρό της Ελένης μετά από διάλειμμα δυο ετών;

«Τέλεια! Αισθάνομαι ότι επέστρεψα και πάλι πίσω στις ρίζες μου. Με την Ελένη έχουμε τρομερή χημεία, η οποία ευτυχώς δεν χάθηκε με το διάλειμμα που είχαμε στη συνεργασία μας. Είναι σαν να μην πέρασε ούτε μια μέρα!»
Μάλιστα μιλά και για το πώς βλέπει την μετακόμιση της Ελένης στη μεσημεριανή ζώνη:

«Ήταν μια από τις πιο θαρραλέες και έξυπνες τηλεοπτικές κινήσεις που έχουν γίνει ποτέ. Γενικότερα με τις βασιλείες δεν τα πάω καλά, οπότε δεν θα χαρακτηρίσω την Ελένη “βασίλίσσα”. Σίγουρα η Ελένη είναι ΤΟ πρόσωπο της πρωινής ζώνης, και απέδειξε ότι είναι αυθεντική και μπορεί να σταθεί οποιαδήποτε τηλεοπτική ώρα».

Στη συνέχεια, απαντά και για το αν θεωρεί τον εαυτό της sexy:

«Ναι, ακόμα και με τη φόρμα! Δεν είχα ποτέ θέματα με τη θηλυκότητα μου και δεν πέφτω στην παγίδα να πιστεύω ότι το σέξαπιλ έχει να κάνει με το ντύσιμο. Για μένα sexy είναι το βλέμμα, η διάθεση, το χαμόγελο, κάτι τελοσπάντων που δε σχετίζεται με τα κιλά σου. Από την άλλη, το γούστο του κάθε ανθρώπου είναι υποκειμενικό».
Προσθέτει δε, πως οι καμπύλες σε μια γυναίκα «είναι προσόν, το οποίο καθεμία πρέπει ν΄αναδεικνύει με ωραίο τρόπο».

Αναφερόμενη στο δεσμό που έχει, λέει πως:

«Είμαι σε σχέση και δεν το κρύβω. Το ξέρουν όλοι ότι είμαι καλά στην προσωπική μου ζωή, όμως όταν είσαι μ’ έναν άνθρωπο ο οποίος δεν είναι αναγνωρίσιμος, τότε πρέπει να χειρίζεσαι πολύ προσεχτικά την κατάσταση.Βέβαια, εκεί που κυκλοφορώ, δεν έρχονται συνήθως παπαράτσι! Μάλλον δεν τους εμπνέει το ντεκόρ!»
Τέλος, μιλά και για το αν σκέφτεται να παντρευτεί και να κάνει παιδί:

«Οι περισσότεροι, κοντά στην ηλικία μου, γύρω στα 36, έχουν το φόβο της μοναξιάς και της αποκατάστασης, γι΄αυτό και κάνουν το μεγαλύτερο λάθος της ζωής τους: παραμένουν σε μια σχέση που δεν τους καλύπτει συναισθηματικά από φόβο ή ανασφάλεια. Οι εκπτώσεις στα αισθηματικά, πάντα σου φέρνουν ένα λάθος ρούχο. Δεν είναι τόσο άσχημο να είσαι single!»
Τονίζει δε, πως «στην παρούσα φάση δεν σκέφτομαι καθόλου την απόκτηση ενός παιδιού».

Όσο για γάμο;

«Μπορεί να παντρευτώ αύριο στο Las Vegas, μπορεί και ποτέ!»

HELLO
Keywords
Τυχαία Θέματα