Α.ΠΑΠΑΡΗΓΑ: Εκλογές ίσως και την Άνοιξη

22:29 14/11/2012 - Πηγή: 24wro
Εκλογές πιστωτών θα είναι οι επόμενες σύμφωνα με την Αλέκα Παπαρήγα, η οποία μάλιστα...
δεν απέκλεισε να γίνουν την ερχόμενη Άνοιξη. Όπως ανέφερε σήμερα σε συνέντευξη Tύπου που παραχώρησε στην Λάρισα, στο πλαίσιο της επίσκεψης που πραγματοποιεί από χθες στον νομό, στις εκλογές αυτές θα πάρουν μέρος και οι πιστωτές τους οποίους
τους ενδιαφέρει να εξασφαλίσουν εναλλακτική λύση η οποία θα τους διασφαλίζει ότι δεν θα υπάρξει αλλαγή στα μέτρα. «Ένας τέτοιος πόλος -εφόσον υπάρξει αλλαγή- μπορεί να είναι ο ΣΥΡΙΖΑ» σημείωσε.

Σχολιάζοντας, εξάλλου, τις μειώσεις στις συντάξεις, διέβλεψε ότι αυτές θα συνεχιστούν και θα κυμαίνονται ανάλογα με τα αποθέματα του ταμείου δια του αριθμού των ασφαλισμένων: «Δεν θα χρειάζονται είπε, αποφάσεις, για περικοπές συντάξεων. Θα ρυθμίζονται με αυτόματο πιλότο».

Όσον αφορά το αγροτικό ζήτημα, η γ.γ. του ΚΚΕ υποστήριξε ότι υπάρχει ανάγκη αλλαγής και δήλωσε ότι η αγροτική παραγωγή θα πρέπει να συνδεθεί με το γενικότερο σχεδιασμό της κοινωνικοποιημένης οικονομίας.

«Είμαστε στην Ευρώπη των καπιταλιστών και απορρίπτουμε την θέση που προβάλουν τα κόμματα στην Βουλή ότι θα υπάρξει λύση υπέρ των λαών μέσα από αυτή την Ευρώπη. Η Ευρώπη των λαών θα πάρει σάρκα και οστά όταν οι λαοί βρεθούν στην εξουσία στις περισσότερες χώρες και μάλιστα στις ισχυρές χώρες» κατέληξε η κα Παπαρήγα.

newsnow.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα