Κύπελλο: Οι κυνηγοί των εξαφανισμένων εισιτηρίων

14:35 20/4/2011 - Πηγή: 24wro
Όσοι διαθέτουν εισιτήριο διαρκείας της ΑΕΚ αποδείχθηκαν εξόχως προνοητικοί...
Όσοι πρόλαβαν να πάνε στις μπουτίκ ή στα εκδοτήρια του ΟΑΚΑ από νωρίς χθες το πρωί, στάθηκαν τυχεροί. Όλοι οι υπόλοιποι οπαδοί της ΑΕΚ, από χθες το απόγευμα κιόλας έχουν μετατραπεί σε κυνηγούς εξαφανισμένων εισιτηρίων. Το γεγονός πως πλέον σε κανένα σημείο πώλησης δεν υπάρχει μαγικό χαρτάκι ούτε για... δείγμα, δεν φαίνεται να πτοεί τον κόσμο
που θέλει απεγνωσμένα να βρεθεί στο ΟΑΚΑ στις 30 του Απρίλη. Από νωρίς σήμερα το πρωί πήγαιναν οπαδοί της ΑΕΚ στις μπουτίκ της ομάδας, με την ελπίδα πως ενδεχομένως θα μπορούσαν να σταθούν τυχεροί. Έφευγαν όμως... άπραγοι και η επόμενη κίνηση τους ήταν να αποταθούν στους Συνδέσμους. Όμως και εκεί τα εισιτήρια που έχουν απομείνει είναι ελάχιστα. Το ντελίριο όμως του κόσμου, είναι δίχως όρια. Τόσο στην ΠΑΕ, όσο ακόμα και στο ποδοσφαιρικό τμήμα, οι οπαδοί της ΑΕΚ ψάχνουν για κάποια... άκρη που θα τους εξασφαλίσει έστω και ένα μαγικό χαρτάκι.

Βεβαίως μια τελευταία χαραμάδα ελπίδας, αποτελεί το αίτημα που έχει καταθέσει στην ΕΠΟ η ΑΕΚ, προκειμένου να δοθεί ακόμα μια θύρα. Είναι άγνωστο αν τελικά δεν γίνει δεκτό το αίτημα αυτό. Αλλά σε κάθε περίπτωση, όσα επιπλέον εισιτήρια και αν πάρει η ΑΕΚ, αφενός θα εξαφανιστούν αμέσως και αφετέρου και πάλι δεν θα είναι αρκετά. «Δικό μας να είχαμε όλο το ΟΑΚΑ, πάλι δεν θα έφταναν τα εισιτήρια» έλεγε πριν από λίγο «κιτρινόμαυρος» αξιωματούχος.

theplayer.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα