Κύπελλο Νορβηγίας: Ομάδα Κυπέλλου η Οντ Γκρένλαντ

12:56 26/5/2011 - Πηγή: 24wro
Η Κόνγκσβινγκερ υποδέχεται την Οντ Γκρένλαντ στη μοναδική αναμέτρηση από... τον 3ο γύρο του Κυπέλλου Νορβηγίας που περιλαμβάνεται στο σημερινό κουπόνι.

ΚΟΝΓΚΣΒΙΝΓΚΕΡ-ΟΝΤ ΓΚΡΕΝΛΑΝΤ

•    Το παιχνίδι είναι νοκ άουτ. Σε περίπτωση ισοπαλίας στα 90 λεπτά ακολουθεί παράταση και αν χρειαστεί οι δύο ομάδες οδηγούνται στη διαδικάσία των πέναλτι.

Κόνγκσβινγκερ (Β’): Την εκτός έδρας ήττα με 3-1 γνώρισε από τη Σάντνες η Κόνγκσβινγκερ στην τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος της δεύτερης κατηγορίας,
σε μια αναμέτρηση που βρέθηκε μάλιστα μπροστά στο σκορ με 1-0 στο 42, αλλά μέσα σε 22 αγωνιστικά λεπτά δέχθηκε 3 τέρματα. Στη μέση της βαθμολογίας στο πρωτάθλημα οι γηπεδούχοι, οι οποίοι στον προηγούμενο γύρο δυσκολεύτηκαν απέναντι στην αδύναμη Σκιντ, προτού φτάσουν στην επικράτηση με 4-3 εκτός έδρας. Εκτός λόγω νομικού προβλήματος (μη έκδοση άδειας εργασίας) ο Ντοσό (μέσος, 5/0).

Οντ Γκρένλαντ (Α’): Με μόλις 2 νίκες και ισάριθμες ισοπαλίες στις 8 πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος οι φιλοξενούμενοι έχουν μείνει από την αρχή αρκετά πίσω, σε απόσταση 8 βαθμών από την κορυφή. Στην τελευταία αγωνιστική την περασμένη Πέμπτη αντιμετώπιζε εντός έδρας τη Στάμπαεκ και… κατάφερε να χάσει (2-3), αν και μέχρι το 77ο λεπτό βρισκόταν με 2-0 μπροστά στο σκορ. Εκτός αποστολής σήμερα οι Μπέρβεν (μέσος, 4/1) και Σεμπ Μπέργκε (αμυντικός, 1/0).

Στο ψαχνό: Ομάδα Κυπέλλου οι φιλοξενούμενη… Πολυνίκης του θεσμού με 12 κατακτήσεις και συνολικά 20 συμμετοχές σε τελικούς. Δεν βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή αγωνιστική κατάσταση, αλλά δεδομένα έχει το προβάδισμα αναφορικά με την πρόκριση. Το διπλό (με αρκετή δόση ρίσκου) στα 90 λεπτά σε απόδοση 1.81 στην 10Bet.com

bettv.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα