Καλεσμένη σε γάμο: Tι θα φορέσεις

18:53 1/7/2012 - Πηγή: 24wro
Όσο καλοκαιριάζει αρχίζουν να καταφθάνουν και τα προσκλητήρια ...
γάμων. Αν ακόμα δεν έχεις αποφασίσει τι θα φορέσεις, σου δίνουμε συμβουλές για να επιλέξεις το σωστότερο φόρεμα για την περίσταση.
Γενικά στους καλοκαιρινούς γάμους προτιμάμε ανοιχτά χρώματα και λεπτά, αέρινα υφάσματα. Όμως για να επιλέξεις το κατάλληλο ντύσιμο, πρέπει να αναλογισθείς δύο πράγματα. Πρώτον την ώρα που θα γίνει ο γάμος και δεύτερον το στυλ του προσκλητηρίου που έλαβες, γιατί αυτό είναι που υποδεικνύει και το ύφος του γάμου.

Πολλές φορές
οι γάμοι τελούνται πρωινές ώρες, κυρίως όταν είναι πολιτικοί γάμοι. Σε αυτή την περίπτωση, επίλεξε ένα cocktail φόρεμα και ελαφρύ μακιγιάζ. Επίσης καλύτερα να προτιμήσεις απαλά χρώματα και να αποφύγεις τις αποχρώσεις του μαύρου γιατί είναι σίγουρο πως θα ζεσταθείς.

Αν είσαι καλεσμένη σε ένα γάμο που γίνεται και βάφτιση μαζί, τότε φρόντισε να έχεις ένα πιο φρέσκο και χαριτωμένο στυλ. Επίλεξε ένα φόρεμα που είναι δροσερό καθώς και άνετα παπούτσια γιατί σε αυτή την περίπτωση το μυστήριο διαρκεί πολύ ώρα και ίσως κουραστείς αν πρέπει να σταθείς όρθια όλη αυτή την ώρα.

Το μαύρο είναι ένα χρώμα που πολλοί αποφεύγουν να βάλουν σε τέτοιες περιστάσεις. Όμως σε ένα βραδινό γάμο μπορείς να φορέσεις ένα μαύρο φόρεμα, αρκεί να φροντίσεις να έχεις έντονα χρώματα σε παπούτσια και αξεσουάρ για να γίνει πιο girly και χρωματιστό το στυλ σου.

Ένας άλλος κανόνας που βέβαια έχει χαλαρώσει αρκετά πλέον, είναι πως τα λευκά και εκρού φορέματα καλό είναι να αποφεύγονται στους γάμους, γιατί μπορεί να υποσκιάσουν τη νύφη. Προσωπικά πιστεύω πως η νύφη πάντα κλέβει την παράσταση και δεν είναι εύκολο να την υποσκιάσεις. Οπότε αν είσαι απλή καλεσμένη και έχεις ένα επίσημο φόρεμα που είναι σε τέτοια απόχρωση, μη διστάσεις να το φορέσεις.

Επίσης αν φυσάει εκείνη τη μέρα, είναι πιο βολικό για σένα να έχεις ένα φόρεμα πιο εφαρμοστό ή σε ίσια γραμμή, γιατί αν είναι πολύ αέρινο τότε ίσως έχεις πρόβλημα κάθε φορά που φυσάει και καταλήξεις να σκέφτεσαι συνεχώς μήπως σηκωθεί το φόρεμα σου.

Ακόμη είναι πολύ συνηθισμένο να βλέπουμε και ολόσωμες φόρμες σε γάμους. Είναι μία πολύ όμορφη και μοντέρνα εκδοχή αρκεί να διαλέξεις μία σε έντονο χρώμα από λεπτό επίσημο υλικό.

Τέλος θυμήσου πως πέρα από όλους τους κανόνες σημασία έχει να νιώθεις άνετα με αυτό που θα διαλέξεις να φορέσεις.
Keywords
Τυχαία Θέματα