Χώρισε η Ναταλία Γερμανού;

18:22 1/7/2012 - Πηγή: 24wro
Τίτλοι τέλους λέγεται πως έπεσαν στη σχέση της Ναταλίας Γερμανού με τον...
Γιώργο Νινιό, καθώς δεν κατάφεραν να προσαρμοστούν ο ένας στον τρόπο ζωής του άλλου. Την ώρα, όμως, που οι φήμες για χωρισμό οργιάζουν, ο ηθοποιός πήγε καλεσμένος στην εκπομπή της παρουσιάστριας!

Αν και ουδέποτε το παραδέχθηκαν, αλλά ούτε και το διέψευσαν, Ναταλία και Γιώργος υπήρξαν ζευγάρι εδώ και τρεις μήνες.

Σύμφωνα με κυριακάτικη εφημερίδα παρά τις καλές προθέσεις που έδειξαν όμως… ατύχησαν: οι εντατικοί ρυθμοί ζωής που έχουν και οι δύο, αλλά και το διαφορετικό lifestyle
τους φαίνεται πως τους οδήγησαν στον χωρισμό.

Ο χωρισμός της παρουσιάστριας με τον ηθοποιό λέγεται πως ήταν πολιτισμένος, όπως άλλωστε έχει κάνει με όλους τους πρώην της η Ναταλία, με την εκτίμηση του ενός για τον άλλο να παραμένει βαθιά.

Λες γι’ αυτό το Σάββατο ο Γιώργος Νινιός να ήταν καλεσμένος στο «Μες Στην Καλή Χαρά» για δεύτερη φορά μέσα στη σεζόν; Ο ηθοποιός πήγε στο πλατό με δώρο για τον σκύλο της Ναταλίας και μέσω βίντεο της τραγούδησε την «Πριγκιπέσσα» του Μάλαμα, ενώ εκείνη στην προσφώνησή της ανάφερε πως αυτούς τους μήνες τον γνώρισε καλύτερα και πλέον τον εκτιμά ως άνθρωπο και όχι ως ηθοποιό.

Δύο μπορεί να συμβαίνουν, ή παραμένουν ζευγάρι και θέλησαν να διαψεύσουν τις φήμες χωρισμού ή όντως χώρισαν και αποφάσισαν να δείξουν την… εκτίμηση που έμεινε δημόσια!
Keywords
Τυχαία Θέματα