Ιταλία: Οριακά ματς...

22:10 22/4/2011 - Πηγή: 24wro
Με όλες τις αναμετρήσεις της 34ης αγωνιστικής...
να διεξάγονται το Μ.Σάββατο συνεχίζεται το Καμπιονάτο.




ΡΟΜΑ-ΚΙΕΒΟ


Ρόμα: Την εντός έδρας ήττα με 1-0 από την Ίντερ γνώρισε μεσοβδόμαδα η Ρόμα στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ιταλίας και απομακρύνθηκε πολύ από το στόχο της συμμετοχής της στο μεγάλο τελικό της διοργάνωσης. Ούτε στο πρωτάθλημα τα κατάφεραν την περασμένη αγωνιστική οι «τζαλορόσι» που ηττήθηκαν και πάλι στο «Ολίμπικο» με 3-2 από το Παλέρμο και πλέον η διαφορά από την 4η θέση βρίσκεται στους 7 βαθμούς. Οι γηπεδούχοι αναμένεται να παραταχθούν
σήμερα χωρίς τους τραυματίες Ζούλιο Σέρτζιο (τερματοφύλακας, 19 συμμετοχές) και Μεξές (αμυντικός, 22/1).


Κιέβο: Πήρε αυτό που ήθελε την περασμένη εβδομάδα κόντρα στην παντελώς αδιάφορη Μπολόνια η Κιέβο, η οποία επικράτησε εντός έδρας με 2-0 και πραγματοποίησε ένα τεράστιο βήμα αναφορικά με την υπόθεση παραμονή. Στο +7 από την ουραγό τριάδα βρίσκονται πλέον οι φιλοξενούμενοι, που δεν θα έχουν σήμερα στη διάθεσή τους απέναντι στη Ρόμα τον τιμωρημένο Ριγκόνι (μέσος, 27/0) και τους τραυματίες Τζόκιτς (πλάγιος αμυντικός, 13/0) και Λουσιάνο (μέσος, 4/0).


ΙΝΤΕΡ-ΛΑΤΣΙΟ


Ίντερ: Από τη σπουδαία εκτός έδρας επικράτηση με 1-0 επί της Ρόμα στον ημιτελικό του Κυπέλλου προέρχεται η Ίντερ, που απέκτησε μεγάλο προβάδισμα για την πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης. Αντίθετα στο πρωτάθλημα οι «νερατζούρι» δεν τα κατάφεραν στο «Ένιο Ταρντίνι» κόντρα στην Πάρμα, από την οποία ηττήθηκαν με 2-0 και βρέθηκαν στο -8 από την κορυφή και την πρωτοπόρο Μίλαν. Ο Λεονάρντο ετοιμάζει τα πλάνα του για σήμερα έχοντας στη διάθεσή του όλους τους ποδοσφαιριστές, εκτός του Κόρντομπα (αμυντικός, 22/0).


Λάτσιο: Μία από τις καλύτερες εμφανίσεις στη σεζόν πραγματοποίησε την περασμένη εβδομάδα η Λάτσιο στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Κατάνια. Απόλυτα δίκαιο το τελικό 4-1 για τους «λατσιάλι» που παρέμειναν στην 4η θέση, μειώνοντας παράλληλα στους 3 βαθμούς τη διαφορά από την Ίντερ. Με στόχο ένα θετικό αποτέλεσμα θα παραταχθούν οι φιλοξενούμενοι σήμερα στο «Τζουζέπε Μεάτσα» σε μια αναμέτρηση από την οποία θα απουσιάσουν ο τιμωρημένος Ματουζάλεμ (μέσος, 19/0) και οι τραυματίες Σκούλι (επιθετικός, 13/2), Ράντου (αμυντικός, 26/0) και Ντιακιτέ (αμυντικός, 8/0).


ΚΑΛΙΑΡΙ-ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ


Κάλιαρι: Αν και βρέθηκε μπροστά στο σκορ με 3-1 στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Λέτσε την περασμένη εβδομάδα, η Κάλιαρι δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη, καθώς δύο γκολ των γηπεδούχων στο τέλος (88 και 93) διαμόρφωσαν το τελικό 3-3. Αδιάφορη βαθμολογικά η ομάδα της Σαρδηνίας, περιμένει απλά να τελειώσει η σεζόν. Κόντρα στην επίσης αδιάφορη Φιορεντίνα δεν θα αγωνιστούν οι Νενέ (επιθετικός, 27/6) και Πιζάνο (αμυντικός, 18/0) που συνεχίζουν να ταλαιπωρούνται από προβλήματα τραυματισμών.


Φιορεντίνα: Αν και αγωνιζόταν χωρίς ουσιαστικό κίνητρο απέναντι στη Γιουβέντους την περα
Keywords
Τυχαία Θέματα