ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΙΛΒΙΟ ΜΠΕΡΛΟΥΣΚΟΝΙ

17:40 29/9/2011 - Πηγή: 24wro
Εβδομήντα πέντε ετών γίνεται σήμερα ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι, όμως δεν έχει και πολλά να... γιορτάσει. Η Ιταλία στροβιλίζεται γύρω από την οικονομική κρίση και ο Καβαλιέρε βρίσκεται αντιμέτωπος με συντονισμένα πυρά και οργισμένες φωνές...
που ζητούν παραίτηση. Και φυσικά με τον «εφιάλτη» της Δικαιοσύνης που θέλει να τον... καταστρέψει. Τέσσερις δίκες με δόσεις σεξ και διαφθοράς και ο κίνδυνος μίας πέμπτης. Η σεξουαλική ζωή του Μπερλουσκόνι καθημερινά στα πρωτοσέλιδα. Οι έριδες στο εσωτερικό της κυβέρνησης και η ίδια η Καθολική Εκκλησία που ζητά την «ηθική αναγέννηση» της Ιταλίας.

Τα
άσχημα νέα και τα «χαστούκια» είτε από το μέτωπο της οικονομίας, είτε από τις διαρκείς αποκαλύψεις για τα περίφημα πάρτι «μπούνγκα μπούνγκα» και τις δοσοληψίες του, στοιβάζονται επικίνδυνα πια για τον δισεκατομμυριούχο επιχειρηματία. Τα 75α γενέθλια του Μπερλουσκόνι είναι όντως κάθε άλλο από χαρούμενα.

Δεν είναι όμως ο μόνος που γιορτάζει σήμερα στην Ιταλία. Ο κύριος αντίπαλός του, Πιερλουίτζι Μπερσάνι, γραμματέας του κεντροαριστερού Δημοκρατικού Κόμματος, γίνεται 60 ετών και γι' αυτόν τα πράγματα δεν είναι και τόσο άσχημα.
Keywords
Τυχαία Θέματα