Γαλλία: Τώρα αρχίζουν τα ζόρια

12:26 17/5/2011 - Πηγή: 24wro
Στο πρωτάθλημα της Γαλλίας έχει ξεσπάσει σάλο την τελευταία αγωνιστική με αφορμή κάτι… περίεργα αποτελέσματα. Με τους ψίθυρους περί αλλοιωμένων αποτελεσμάτων στο συγκλονιστικότερο πρωτάθλημα της Ευρώπης (βάση βαθμολογίας και σασπένς) να μην έχουν κοπάσει, τα πλέι οφ ξεκινούν αμέσως και τώρα… αρχίζουν τα δύσκολα!

ΓΚΡΑΒΕΛΙΝ – ΡΟΑΝ (+5,5)

Όχι και ο προτιμότερος αντίπαλος για τη Γκραβελίν, αφού ακούει Ροάν και βγάζει σπυριά! Κάτι σαν της πορτοκαλί μπάλας να φανταστείτε! Η συγκεκριμένη ομάδα νίκησε και τις
δύο φορές που βρήκε μπροστά της την Γκραβελίν στην regular season και έχει τον τρόπο και το θράσος τουλάχιστον να προσπαθήσει να το επαναλάβει και στα πλέι οφ. Επέστρεψε και ο Ντίλαν Πέιτζ που είναι μεγάλη υπόθεση στο παιχνίδι της…

Από την άλλη, η Γκραβελίν έκανε εντυπωσιακό δεύτερο γύρο, πήρε πολύ μεγάλες νίκες σε ντέρμπι, αλλά έκανε και ανόητες ήττες που μαρτυρούσαν έλλειψη σταθερότητας. Δύσκολο να την εμπιστευτείς, αν και είναι δυνατή εντός. ‘Εχει τον πρώτο λόγο!

ΣΟΛΕ – ΛΕ ΜΑΝ (+8,5)

Από πλευράς ονομάτων και μόνο, είναι το πιο αμφίρροπο ζευγάρι της σειράς. Από πλευράς ονομάτων, επαναλαμβάνω! Γιατί κατά τ’ άλλα, η Σολέ είναι κλάσεις ανώτερη ομάδα. Θυμίζουμε ότι είναι ακόμη πρωταθλήτρια, σημειώνουμε ότι έχει δύο νίκες επί της ΛεΜαν στην κανονική σεζόν, όμως υπάρχει ένα μεγάλο «αλλά»! Αυτό έχει να κάνει με τις απουσίες της τελευταίας στιγμής! Τα όποια χαμόγελα για την επιστροφή του ρολίστα γκαρντ Κασέρ, πάγωσαν όταν ήρθε η είδηση για ατύχημα (τρακάρισμα με μηχανάκι) του βασικού φόργουορντ Κριστόφ Λεονάρντ που θα τον αφήσει εκτός για τουλάχιστον 10-15 μέρες. Σαν να μην έφτανε αυτό ο βασικός γκαρντ ΝτεΜάρκους Νέλσον τραυματίστηκε και δεν υπολογίζεται.

Γι’ αυτούς τους λόγους το πρώτο παιχνίδι της μεταξύ τους σειράς αποκτά μεγάλο ενδιαφέρον, αφού η ΛεΜαν είναι ικανή να κάνει τη ζημιά. Άλλωστε, μεγαλύτερη ευκαιρία με δεδομένες τις απουσίες της πρωταθλήτριας, δεν θα έχει! Χωρίς αγωνιστικά προβλήματα, στη σεζόν έδειχνε ικανή για το καλύτερο (σπανιότερα) και το χειρότερο (συχνότερα).

Στο ψαχνό… Η ΛεΜαν ούτως ή άλλως παίζει καλύτερα μακριά από το κοινό της, παρά μπροστά σε αυτό! Ξέρει ότι είναι η ευκαιρία της και δεν θα παρουσιαστεί σαν πρόβατο στη σφαγή επειδή απέναντί της έχει αντίπαλο τη πρωταθλήτρια Σολέ. Οι γηπεδούχοι έχουν χτυπητές απουσίες και μόνο εύκολα δεν θα κερδίσουν! Αν κερδίσουν… Διπλό, αφού μας κάνει το χάντικαπ. Το άλλο παιχνίδι είναι πιο κοντά στον άσο, αλλά καλύτερα να δούμε την εικόνα των δύο ομάδων στο πρώτο ματς, χωρίς να το ποντάρουμε.

bettv.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα