Ophelia (Ωφελία) για την Ελλάδα και τον Γ. Παπανδρέου...

Του Θωμα Ακρωτηριανάκη
Στο ΔΝΤ υπάρχουν δύο τάσεις οι μαλακοι και οι σκληροι απέναντι στην Κίνα (και τη Ρωσία).Ο Στρος Καν ήταν (λέω "ήταν", διότι είναι πια πολιτικα "νεκρος") με τους μαλακους. Τον παγίδευσαν οι σκληροι. Κάνανε πολλες απόπειρες να του στέλνουν ομορφονιες, καμαριέρες και άλλες, που οι ίδιες δεν γνώριζαν τίποτα, έχοντας επίγνωση της σχετικης αχιλλείας πτέρνας του.
Ώσπου
πέτυχαν με την όμορφη 32χρονη Οφηλία, σωστη ορθογραφία Ωφελία, (Απο την ελληνικη λέξη "ωφέλεια",το "ει" γίνεται "ι" λόγω αλλαγης τονισμου. Η Ωφελία Ophelia είναι η γυναίκα πρωταγωνίστρια στο έργο του Σαίξπηρ "Άμλετ".Σε λίγο ο Ντομινικ Στρος Καν θα απαγγέλλει το  γνωστο  "Να ζη κανεις ή να μη ζη" ,του Άμλετ). Η Ωφελία είναι όνομα και πράμα για την Ελλάδα και τον Γ. Παπανδρέου, διότι...
 με τον σκληρο διάδοχο του Στρος Καν θα επιταχύνει τη σχεδιαζόμενη σε βέλτιστη στιγμη αντίστασή του στην Τρόικα, συνεπικουρούμενος απο την Κίνα και τη Ρωσία. Μην ξεχνάμε ότι στις 21 Φλεβάρητου 2010 στη Μάσχα ο Πρόεδρος και ο Πρωθυποργος τηςΡωσικης Ομοσπονδίας συμβούλεψαν δημόσια τον Γ.Παπανδρέου να προσφύγει στο ΔΝΤ (και θα του 'πανε, ιδιαιτέρως, στη βέλτιστη στιγμη να αντισταθει στην Τρόικα "και μεις είμαστε εδω").
Φωτογραφία της Ωφελίας μέχρι στιγμης δεν υπάρχει στο Διαδίκτυο. Είναι η δεύτερη πολιτικα πιο σημαντικη φωτογραφία ομορφονιας,μετα απο τη φωτογραφία του 1990 της Κάτιας Μαγιάροβα Μις Κα-Γκε-Μπε 1990, στα καλλιστεία πρακτόρων της.
Προσοχη, δεν παγίδεψαν οι Ρώσοι τον Στρος Καν, αυτοι τον προτιμούσαν συγκριτικα.
Keywords
Τυχαία Θέματα