ΕΠΙΔΕΙΞΙΑΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΙ ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ

14:36 13/11/2012 - Πηγή: 24wro
Άλλος ένας επιδειξίας, ο δεύτερος μέσα σε τρεις μήνες, προκαλεί τον τρόμο στην Τρίπολη...
ικανοποιώντας τις αρρωστημένες ορμές του μπροστά στα μάτια ανήλικων μαθητριών! Όπως φαίνεται, μάλιστα, είναι διαφορετικός από εκείνον που είχε αναστατώσει το κέντρο της πόλης τον περασμένο Αύγουστο!

Ο δράστης, που σύμφωνα με τις μαρτυρίες των κοριτσιών είναι αλλοδαπός, στήθηκε έξω από ένα κεντρικό φροντιστήριο της Τρίπολης και μόλις σχόλασαν τα παιδιά άρχισε να τους επιδεικνύει τα γεννητικά του όργανα και να αυτοϊκανοποιείται προκλητικά μπροστά τους! Οι τρομαγμένες μαθήτριες ειδοποίησαν την διεύθυνση
του φροντιστηρίου και εκείνη την Αστυνομία, άνδρες της οποίας έφτασαν αμέσως στην περιοχή.

Ωστόσο, ο άγνωστος είχε φροντίσει να το βάλει στα πόδια και να εξαφανιστεί. Οι αστυνομικοί έκαναν αρκετές προσαγωγές υπόπτων από τα κοντινά σπίτια όπου κατοικούν μετανάστες, αλλά ο δράστης δεν εντοπίστηκε. Στις αρχές Αυγούστου ένας άλλος επιδειξίας ηλικίας περίπου 40 χρόνων, που όμως ήταν Έλληνας, έκανε τα ίδια στην είσοδο του πάρκου του δικαστηρίου και μετά ξεκίνησε… δεύτερο γύρο στο πάρκο του πνευματικού κέντρου, ώσπου μια γυναίκα άρχισε να φωνάζει πως θα καλέσει την Αστυνομία και τράπηκε σε φυγή!

apospasma.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα