Διάσημος ηθοποιός έδειρε φοιτητή μέσα σε αγγλική pub!

14:27 13/11/2012 - Πηγή: 24wro
Μπορεί η μικροκαμωμένη φιγούρα του ηθοποιού να μην σας γεμίζει το μάτι...
αλλά ο Shia LaBeouf δεν το είχε σε τίποτα να ξεκινήσει καβγά με θαμώνα της pub που έπινε τις μπύρες του.

Οι τακτικοί θαμώνες μιας συνοικιακής pub στην περιοχή New Cross δεν πίστευαν στα μάτια τους όταν είδαν να περνάει την είσοδο, ο star της μεγάλης οθόνης Shia LaBeouf μαζί με την συμπρωταγωνίστριά του στη
νέα ταινία "Nymphomaniac", Mia Goth.

O 26χρονος Shia σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας The Sun ήταν ιδιαίτερα ευδιάθετος, έκατσε με την παρέα του αρκετές ώρες και δέχτηκε να βγάλει φωτογραφίες με όσους του το ζήτησαν. Μέχρι εκείνη την ώρα όλοι έδειχναν να διασκεδάζουν. Το καλό κλίμα άλλαξε όταν ένας φοιτητής τον προσέγγισε και χωρίς να τον ρωτήσει του έβγαλε το baseball καπέλο που φορούσε και αρνήθηκε να του το επιστρέψει. Τότε ποιος είδε τον Shia και δεν τον φοβήθηκε! Ο Shia έπεσε πάνω στον φοιτητή για να το πάρει πίσω και η συμπλοκή ξεκίνησε. Όλοι οι θαμώνες έπεσαν πάνω στον ηθοποιό για να τον συγκρατήσουν και μετά από πολύ προσπάθεια κατάφεραν να τον βάλουν σε ταξί.
Θαμώνας περιέγραψε στην εφημερίδα: "Ο τσακωμός ξεκίνησε όταν ένας τύπος του πήρε το καπέλο. Ήταν ένα αστείο, αλλά στον Shia δεν άρεσε καθόλου. Προσπάθησε να το πάρει πίσω, αλλά δεν του το έδινε. Έτσι ήθελε να το πάρει πίσω με την βία". Από το περιστατικό δεν τραυματίστηκε κανείς και η αστυνομία δεν ειδοποιήθηκε ποτέ.

Το ρεπορτάζ δεν διευκρινίζει αν ο ηθοποιός κατάφερε τελικά να πάρει πίσω το καπέλο που είχε αγοράσει από την επίσκεψή του στη χώρα Laos της Ασίας.

Ο εκπρόσωπος του ηθοποιού ακομα δεν έχει σχολιάσει το περιστατικό.

fthis.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα