Επέστρεψε στη Τζένοα ο Μαλεζάνι!

19:29 2/4/2012 - Πηγή: 24wro
Και να που η ποδοσφαιρική λογική... (αν υπάρχει τέτοια) καταργείται ακόμα και στα πιο προηγμένα πρωταθλήματα του κόσμου, καθώς ο Αλμπέρτο Μαλεζάνι, γνωστός για το περιπετειώδες πέρασμά του από τον πάγκο του Παναθηναϊκού, επαναπροσλήφθηκε στην τεχνική ηγεσία της Τζένοα, μόλις τρεις περίπου μήνες μετά την απόλυσή του!
Τι και αν ο πρόεδρος των «ροσομπλού», Ενρίκο Πρετσιόζι, όχι μόνο αναγκάστηκε να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη πριν λίγο καιρό, προκειμένου να αποζημιώσει
τον Ιταλό τεχνικό, αλλά και να προβεί σε δηλώσεις του τύπου «δεν θέλω να τον βλέπω» (!), φαίνεται πως η απογοητευτική πορεία της ομάδας του τον έκανε να αναθεωρήσει.
Τα διαδοχικά αρνητικά αποτελέσματα της Τζένοα, μετά την απόλυση του Μαλεζάνι, έχουν αναγκάσει την ομάδα να «φλερτάρει» με τον υποβιβασμό (βρίσκεται πλέον μόλις στο +6 από την επικίνδυνη ζώνη), με αποτέλεσμα στο «Λουίτζι Φεράρις» να νοσταλγήσουν το έργο του ιδιόρρυθμου τεχνικού, ο οποίος εκτός από τα «κάτσο» στην Παιανία, τους τσακωμούς με παράγοντες και ποδοσφαιριστές, δεν δίστασε να κοντραριστεί ακόμα και με τους οπαδούς λόγω των ακροαριστερών του πεποιθήσεων!
Αξίζει τέλος να αναφερθεί πως στην ανακοίνωση που εξέδωσε η Τζένοα, δεν γίνεται λόγος για τη διάρκεια του νέου του συμβολαίου, ωστόσο ο Μαλεζάνι (λογικά) θα παραμείνει στη Γένοβα τουλάχιστον μέχρι το τέλος της σεζόν…

onsports.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα