Ένας αλλά.. Ηρακλής

16:50 1/4/2011 - Πηγή: 24wro
Το ισπανικό ανδρικό περιοδικό Hercules γιορτάζει τα πέντε του χρόνια με πέντε... διαφορετικά εξώφυλλα και πέντε άντρες-είδωλα μοντέλα στην πρώτη σελίδα.Από το πρώτο του τεύχος το Hercules είχε όλα τα στοιχεία που κάνουν την Ισπανία να είναι η χώρα που λάτρεψα από την πρώτη στιγμή που την επισκέφτηκα.
Υπέροχες εικόνες, σέξι μόδες , το πιο ωραίο casting ανδρών και γυναικών μοντέλων που έχω δει μόνο στο αντίπαλο δέος του, το αμερικανικό V magazine.
Η διαφορά, αλλά
και το ενδιαφέρον, είναι ότι το Hercules είναι «παιδί» δύο δαιμόνιων Ισπανών, stylist και δημοσιογράφου μόδας αντίστοιχα, που όταν είδαν ότι δεν υπήρχε ένα ισπανικό καθαρά ανδρικό περιοδικό με cutting edge μόδα, με λαχταριστές εικόνες που σε ταξιδεύουν κυριολεκτικά στο κέντρο κάθε γωνίας και πλατείας αυτής της τόσο εξαιρετικής χώρας που με σημαία τη Βαρκελώνη, όπου και είναι και τα γραφεία του περιοδικού, δίνει το beat και ένα αυθεντικό δείγμα καταλανικής τρέλας με πολύ και ουσιαστικό υπόβαθρο.
Το Hercules είναι ένα περιοδικό για τον άντρα που λατρεύει να αρέσει πρώτα σε αυτόν και μετά στους άλλους, είναι σίγουρος για τη σεξουαλικότητα του, δεν διστάζει να πειραματιστεί κι όταν του αρέσουν οι γυναίκες τυχαίνει να είναι τα ωραιότερα κορίτσια του κόσμου! Οι εικόνες με σέξι φωτογραφίσεις γυναικών είναι πλέον συλλεκτικές όχι μόνο για το υπέροχο αποτέλεσμα, αλλά και για τον αυτοσαρκασμό και την υπέρμετρη σεξουαλικότητα που τις διακρίνει. Άλλωστε στην βασική ομάδα συνεργατών φωτογράφων είναι τα δύο νέα παιδιά θαύματα ο Iταλός Giampaolo Sgura και ο φωτογράφος της Lady Gaga και των Dolce & Gabbana, Mr. Mariano Vivanco.
Όταν στην Ελλάδα ο άνδρας στα περιοδικά απεικονίζεται σαν ξεπεσμένος δανδής με το κόμπλεξ «μικροτσούτσουνου πυγμαίου», που καπνίζει πούρο στο γυμναστήριο για να δείξει τα δανεικά του προσόντα, με τον εικονικό πλούτο πιστωτικών καρτών, στην Ισπανία ο άνδρας του Hercules είναι ένα λαχταριστό, καλογυαλισμένο αρσενικό, που ζει καλά, $%@ καλά, ευχαριστιέται κάθε δευτερόλεπτο από τη ζωή του και δεν σπαζοκεφαλιάζει με μικροπρέπειες. Ένας αυθεντικός ελληνικός μύθος, αλλά με ζόρικο ισπανικό ταμπεραμέντο.

queen.gr 
Keywords
Τυχαία Θέματα