Εν αναμονή εξελίξεων στις ομάδες της Σούπερ Λίγκα

23:37 27/12/2011 - Πηγή: 24wro
Μία ανάσα πριν από την τελική επιλογή για τον αντικαταστάτη του Κοστάντσο...
βρίσκεται ο Ολυμπιακός, την ώρα που στον Παναθηναϊκό ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ επιδεικνύει τάσεις επαναπατρισμού μετά και τις φήμες που θέλουν την Οσέρ να ενδιαφέρεται για την απόκτηση του.

Συγκεκριμένα, στον Ολυμπιακό ο Ερνέστο Βαλβέρδε φαίνεται να έχει ξεχωρίσει
τέσσερις τερματοφύλακες για να επιλέξει τον αντικαταστάτη του Κοστάντσο. Ο Ισπανός προτιμά τον Καμενί, ο οποίος όμως βρίσκεται και στο στόχαστρο της νεόπλουτης Μάλαγα. Ο Κούτσιακ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φαντάζει ως η πιο εφικτή λύση, αφού ο Αλμούνια προβληματίζει λόγω ηλικίας και ο Σηφάκης λόγω του τραυματισμού στο γόνατο.

Στον Παναθηναϊκό, ευρωπαϊκές σειρήνες εξακολουθούν να ηχούν στα αυτιά του Σωτήρη Νίνη, καθώς μετά την Πάρμα και η Μπενφίκα προστέθηκε στους υποψήφιους μνηστήρες. Την ίδια ώρα ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ επιδεικνύει τάσεις επαναπατρισμού.

Λόγω της στασιμότητας στις εξελίξεις στο ιδιοκτησιακό, η διοίκηση του «τριφυλλιού» θα ζητήσει εντός της εβδομάδας από τους μετόχους να συνδράμουν οικονομικά για να διασφαλιστεί η εύρυθμη λειτουργία της ΠΑΕ.

Στον ΠΑΟΚ, η επιστροφή του Πάμπλο Κοντρέρας στην Ελλάδα θα δρομολογήσει εξελίξεις όσον αφορά το μέλλον του Χιλιανού στην ομάδα. Σύμφωνα με τον Τύπο της πατρίδας του, ο Κοντρέρας προβάρει τη φανέλα της Κόλο Κόλο.

Την Τετάρτη πέφτει η αυλαία της Σούπερ Λίγκα για το 2011 με τους εξ αναβολής αγώνες ΟΦΗ - Λεβαδειακός και Άρης Δόξα Δράμας.
Keywords
Τυχαία Θέματα