Εδώ δολοφονήθηκε ένα παλικάρι - Έχει τα πλάνα των δραστών η ΕΛ.ΑΣ.

15:56 12/5/2011 - Πηγή: 24wro
Πλήθος εξοργισμένων πολιτών αφήνουν ένα λουλούδι στο σημείο που δολοφονήθηκε ο 44χρονος άντρας...
Φαίνεται πως η ΕΛ.ΑΣ. έχει τα «πρόσωπα» των δραστών από κάμερες. Στα πλάνα φαίνεται αρχικά ο άτυχος 44χρονος να προχωράει αμέριμνος κρατώντας την τσάντα που περιείχε την κάμερα με την οποία θα κατέγραφε τις χαρούμενες στιγμές της γέννησης της κόρης του. Του τέταρτου παιδιού του.
Ξαφνικά στο “πλάνο” εμφανίζονται τρεις ακόμη άνδρες. Πέφτουν πάνω του και ενώ οι δύο προσπαθούν να τον ακινητοποιήσουν ο τρίτος αρχίζει να τραβάει την τσάντα.
Ο 44χρονος προσπαθεί να τη συγκρατήσει. Και τότε
δέχεται το πρώτο χτύπημα με μαχαίρι από πίσω.
Δυστυχώς ο 44χρονος συνεχίζει να αντιστέκεται και οι δράστες χωρίς κανέναν δισταγμό τον χτυπούν άλλες δυο φορές με το μαχαίρι στο σώμα και το λαιμό.
Ο άτυχος άνδρας αιμόφυρτος στηρίζεται σε ένα αυτοκίνητο με κουκούλα που είναι πλάι, οι δράστες σαν να μην έχει συμβεί τίποτε αρπάζουν την τσάντα και φεύγουν με γρήγορες κινήσεις. Σύμφωνα με στελέχη της ΕΛ.ΑΣ “από το βίντεο μπορεί να εξαχθούν καλές εικόνες των δραστών ώστε να είναι πιο εύκολη η διαδικασία αναζήτησης και αναγνώρισής τους”.
Αν και ακόμη δεν είχε ξημερώσει οι αστυνομικοί μπορούν να διακρίνουν καθαρά στα πλάνα τους δράστες και μιλούν για βορειοαφρικανούς.
Keywords
Τυχαία Θέματα