Δολοφονίες διασήμων

16:11 26/5/2011 - Πηγή: 24wro
Τζον Λένον:Τη νύχτα της 8ης Δεκεμβρίου το 1980 ο Λέννον δέχτηκε τέσσερις σφαίρες στην πλάτη...
(η πέμπτη δεν τον πέτυχε) από τον Μαρκ Ντέιβιντ Τσάπμαν. Λίγο νωρίτερα ο Λένον είχε υπογράψει αυτόγραφο στον Τσάπμαν πάνω σε ένα αντίγραφο του Double Fantasy. Την επόμενη μέρα το πρωί ο Λένον ήταν νεκρός. Ο Τσάπμαν ζει ακόμα και είναι στη φυλακή.









(Notorious B.I.G.):
Όπως και ο Τούπακ έτσι και ο B.I.G. δολοφονήθηκε μέσα στο αυτοκίνητό του από πυροβολισμό που έπεσε από άλλο αμάξι
(έφαγε τέσσερις σφαίρες). Αν και πολλοί είναι αυτοί που πιστεύουν ότι η δολοφονία του ήταν αντίποινο στη δολοφονία του Τούπακ, μία καινούργια θεωρία βγήκε στην επιφάνεια που θέλει να εμπλέκεται και πρόσωπο μέσα από την αστυνομία του Λος Άντζελες.











Σάρον Τέιτ:
Στις 9 Αυγούστου 1969, τέσσερα μέλη της «Οικογένειας» του Τσαρλς Μάνσον εισέβαλε στη βίλα του ζεύγους Πολάνσκι στο Σιέλο Ντράιβ του Χόλιγουντ και σκότωσε την Σάρον Τέιτ ένα μήνα πριν γεννήσει, καθώς επίσης και τους τρεις φίλους της και το γιο του κηπουρού του σπιτιού. Με το αίμα της οι δολοφόνοι έγραψαν στην πόρτα του σπιτιού τη λέξη «γουρούνι». Η «Οικογένεια» αποτελείτο από γυναίκες στις οποίες ο Μάνσον έκανε πλύση εγκεφάλου και εν συνεχεία τις ανάγκαζε να σκοτώνουν όποιους θεωρούσε εχθρούς του. Σύμφωνα με τη «θεωρία» του, ο φυλετικός πόλεμος ήταν προ των πυλών. Εκείνος, όμως, και τα μέλη της «Οικογένειας» θα έβρισκαν καταφύγιο στην Κοιλάδα του Θανάτου.





Τουπάκ Σακούρ:
Στις 7 Σεπτεμβρίου το 1996 και αφού είχε παρακολουθήσει έναν αγώνα μεταξύ του Μάικ Τάισον και Μπρους Σέλντον, κατευθυνόταν με το αυτοκίνητό του στο Club 662. Στις 11.15 το βράδυ μία λευκή Cadillac πλησίασε τον Τούπακ (ενώ βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητό του εν κινήσει) και οι άγνωστοι επιβάτες της τον πυροβόλησαν 12 με 13 φορές. Αν και ακόμα δεν έχει βρεθεί ποιος κρύβεται πίσω από τη δολοφονία του όμορφου ράπερ, οι κακές οι γλώσσες λένε ότι αυτός είναι ο αντίπαλός του Β.Ι.G. (ο οποίος και δολοφονήθηκε λίγο καιρό αργότερα). Μικρή ποσότητα από τις στάχτες του Τούπακ ανακατεύθηκε με κάνναβη και καπνίστηκε από μέλη του συγκροτήματος Outlawz.







Τζιάννι Βερσάτσε:
Πυροβολήθηκε στις 15 Ιουλίου το 1997 και σε ηλικία 50 ετών, έξω ακριβώς από την έπαυλη του στο Μαϊάμι. Ο δολοφόνος του ήταν ο Άντριου Κουνάναν, ο οποίος χρησιμοποίησε το όπλο που σκότωσε τον γνωστό ντιζάινερ για να αυτοκτονήσει και ο ίδιος λίγο αργότερα.










Σελένα Κουιντανίγιας Περέζ:
Τη σκότωσε η πρόεδρος του fan club της και μάνατζερ των μπουτίκ της Γιολάντα Σαλδιβάρ μετά από έντονη διαμάχη οικονομικού χαρακτήρα, στις 31 Μαρτίου 1995.







Κώστας Ταχτσής:
Στις 27 Αυγούστου το 1988 η αδελφή του τον βρήκε
Keywords
Αναζητήσεις
δολοφονιες διασημων
Τυχαία Θέματα