Τσίπρας: Να παραιτηθεί η Δαμανάκη…

15:21 26/5/2011 - Πηγή: 24wro
Την παραίτηση της κυρίας Μαρίας Δαμανάκη ζήτησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ...
κ. Αλέξης Τσίπρας μετα τις πρόσφατες δηλώσεις της ελληνίδας Επιτρόπου για σενάρια εξόδου της χώρας από το ευρώ.  Κατά την διάρκεια της πρότασης του ΣΥΡΙΖΑ για σύσταση επιτροπής που θα ερευνήσει το δημόσιο χρέος
στην Ολομέλεια της Βουλής, ο κ. Τσίπρας επικαλέστηκε την υπόθεση με τον τορναδόρο από τα Χανιά της Κρήτης που έστελνε e-mail, δήθεν ως ανώτατο στέλεχος τράπεζας, «ενημερώνοντας» ότι την 25η Μαρτίου θα ερχόταν η οικονομική κατάρρευση της χώρας και η έξοδος από το ευρώ προσθέτοντας πως «ο εισαγγελέας καταδίκασε τον ατυχή τορναδόρο για ένα mail. Που είναι ο εισαγγελέας τώρα που τα ίδια λέει η κυρία Δαμανάκη;» ζητώντας παράλληλα και από το Μαξίμου να καταδικάσει τις δηλώσεις της Επιτρόπου.

Από πλευράς κυβέρνησης, ο υφυπουργός Οικονομικών κ. Φίλιππος Σαχινίδης απέφυγε να απαντήσει, εξηγήσεις όμως έδωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ κ. Χρήστος Πρωτόπαπας που είπε ότι «η κυρία Δαμανάκη έκανε τη δική της τοποθέτηση προφανώς στηριγμένη σε δικά της στοιχεία, σε δικές της απόψεις και δεν  το σχολιάζω… σας θυμίζω όμως αυτό που είπε ο πρωθυπουργός ότι είμαι αποφασισμένος να πάρω όλα τα αναγκαία μέτρα για να παραμείνει στην ευρωζώνη…. αυτό θα κάνουμε..».

Επιπροσθέτως, ο κ. Πρωτόπαπας παραδέχθηκε ότι «πήραμε τα μηνύματα από τις χθεσινές συγκεντρώσεις…».
Keywords
Τυχαία Θέματα