ΔΕΙΤΕ: Και οι πορνοστάρ έχουν το βοηθό τους

16:50 10/3/2013 - Πηγή: 24wro
Τα καθήκοντα της φλάφερ ή και του φλάφερ ) είναι να φροντίζουν...
τους πορνοσταρ την ώρα του γυρίσματος και να τους κρατούν το ηθικό ψηλά…

Ουσιαστικά η δουλειά αυτή είναι κάτι ανάμεσα σε βοηθό σκηνοθέτη και φροντιστή. Ο/η φλάφερ πρέπει να διευκολύνει τους ηθοποιούς του πορνό κατά την ώρα κυρίως του διαλείμματος και να προσέχει να μην χάσουν τη θέση τους όταν αρχίσει ξανά το γύρισμα.

Δηλαδή οι φλάφερ όπως διαβάζουμε στο 69magazine μπορεί να σκουπίσουν τον ιδρώτα των ηθοποιών ή να τους φρεσκάρουν το μακιγιάζ χωρίς οι πρωταγωνιστές να σηκωθούν από το κρεβάτι. Σε ορισμένες περιπτώσεις οι φλάφερ φροντίζουν ώστε ο άντρας πορνοστάρ να παραμείνει ντούρος και αυτό το κάνουν είτε με το χέρι τους (τους τον παίζουν δηλαδή) είτε με το στόμα τους.

Θα ρωτούσε τώρα κάποιος γιατί χρειάζεται μια φλάπερ να κάνει αυτή τη δουλειά αφού ο πορνοστάρ έχει απεναντι του (ή μάλλον από πάνω του ή από κάτω του) τη συνάδελφό του. Μη ξεχνάτε όμως ότι οι άντρες που εργάζονται σε αυτήν τη βιομηχανία δεν κάνουν σεξ για κανα μισάωρο… Το γύρισμα διαρκεί πολύ και για αυτό χρειάζονται μια γυναίκα που να είναι εξπέρ στο πως θα τον ανεβάσει… χωρίς εννοείται να τον φτάσει σε οργασμό.

Οσον αφορά το μεροκάματο αυτός κυμαίνεται σε συμπαθητικά επίπεδα, εκτός αν ο/η φλάφερ δουλεύει για κάποιο μεγάλο στούντιο οπότε ο μισθός είναι ικανοποιητικός.

kamarinia.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα