Άπαιχτος ο Ναδάλ!

23:12 31/5/2012 - Πηγή: 24wro
Χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις συνεχίστηκε...
στα χωμάτινα κορτ του Παρισιού για 5η ημέρα το Ρολάν Γκαρός. Με συνοπτικές διαδικασίες στον 3ο γύρο ο Ναδάλ, άθλος από τον Μάρεϊ, εκτός συνέχειας η Γιάνκοβιτς.

Ο Ραφαέλ Ναδάλ είναι ίσως ο μοναδικός που μπορεί να θεωρεί «δικό» του το συγκεκριμένο τουρνουά. Κι αν στις γυναίκες η νικήτρια είναι διαφορετική, δεν συμβαίνει το ίδιο και στους άνδρες, με τον νεαρό Ισπανό να έχει βάλει για τα καλά τη σφραγίδα του στο γαλλικό
Γκραν Σλαμ από το 2005 μέχρι και σήμερα, με μοναδική εξαίρεση το 2009 όταν δεν αγωνίστηκε λόγω τραυματισμού, δίνοντας την ευκαιρία στον Ρότζερ Φέντερερ να κατακτήσει το μοναδικό από τα major που έλειπε από τη συλλογή του.

Το ίδιο δυναμικός και με τις άλλες φορές ο Ράφα συνεχίζει ακάθεκτος προς την υπεράσπιση του τίτλου του, αφού ο Ντένις Ιστομίν σε καμία περίπτωση δεν θα αποτελούσε το ανυπέρβλητο εμπόδιο για το Νο2 της παγκόσμιας κατάταξης. Με καταπληκτική εμφάνιση ο Ισπανός επικράτησε με 6-2, 6-2, 6-0 εξασφαλίζοντας την παρουσία του στον 3ο γύρο, συνεχίζοντας την προσπάθεια για την κατάκτηση του 7ου Ρολάν Γκαρός, που θα αποτελεί ένα ακόμη ρεκόρ. Στη φάση των «32» ο Ναδάλ θα αντιμετωπίσει τον Αργεντίνο Εντουάρντο Σουάνκ, ο οποίος έκανε την έκπληξη θέτοντας εκτός του Γερμανό, Νο32 του ταμπλό, Φλοριάν Μάγερ με 6-2, 3-6, 6-4, 7-6.
Keywords
Τυχαία Θέματα