Ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας

15:13 23/6/2012 - Πηγή: 24wro
Την πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής τους ...
βιώνουν ο Κώστας Αποστολάκης και η Αμέλια Αναστασάκη, που σήμερα το απόγευμα, στις 19.30, θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας στον Ιερό Ναό Εισοδίων της Θεοτόκου, που βρίσκεται εντός μεγάλης ξενοδοχειακής μονάδας στο Καστέλι των Χανίων.

Ο Κώστας και η Αμέλια βρίσκονται ήδη εδώ και δέκα μέρες στην Κρήτη, προκειμένου να επιμεληθούν μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια του γάμου τους. Το ζευγάρι, εξάλλου, θέλει αυτή η τόσο μοναδική στιγμή της ζωής του να είναι υπέροχη, χωρίς κανένα
ψεγάδι, γι' αυτό και έχει φροντίσει τα πάντα...

Λάτρεις της Κρήτης -τόπος καταγωγής και των δύο-, δεν θα μπορούσαν παρά να κάνουν έναν γάμο που θα έχει έντονα παραδοσιακά στοιχεία. Κουμπάροι τους είναι τρεις από τους πιο δημοφιλείς λυράρηδες του νησιού.

Ο Μανώλης Αλεξάκης, ο Νίκος Ζωιδάκης και ο Μιχάλης Τζουγανάκης, μαζί με τις Ελένη Τζουγανάκη και Αναστασία Κουρετζή, όχι μόνο θα αλλάξουν στέφανα και βέρες στο ζευγάρι, αλλά και θα τους... πουν και ένα τραγούδι με τον δικό τους τρόπο, στη δεξίωση που θα ακολουθήσει.

Το «παρών» στον γάμο θα δώσει βέβαια και ο στενός φίλος του ηθοποιού αλλά και συνεταίρος του, Βασίλης Παπακωνσταντίνου, αλλά και πολλά ακόμη πρόσωπα της showbiz, με τα οποία ο ηθοποιός-επιχειρηματίας και η δημοσιογράφος διατηρούν στενές και ουσιαστικές σχέσεις.

Και μπορεί το ζευγάρι την ημέρα του γάμου του να επέλεξε να έχει δίπλα του μόνο κοντινούς ανθρώπους, αυτό δεν σημαίνει όμως ότι δεν θα υπάρξει και ακόμη ένα μεγάλο γλέντι, αργότερα, στον τόπο καταγωγής του γαμπρού, ένα μικρό χωριό έξω από το Ηράκλειο της Κρήτης. «Ο Κώστας και η Αμέλια είναι πολύ ευτυχισμένοι και ερωτευμένοι» τονίζει στην «Espresso» άνθρωπος από το κοντινό τους περιβάλλον, ο οποίος τους ζει από το πρώτο διάστημα της σχέσης τους.

Το βέβαιο είναι ότι δεν θα μπορούσαν τα πράγματα να είναι διαφορετικά, αφού και οι δύο περιμένουν ακόμη ένα δώρο στη ζωή τους, που δεν είναι άλλο από την κόρη τους. Η δημοσιογράφος σε 3,5 μήνες θα φέρει στον κόσμο το πρώτο τους παιδί και ήδη η αγωνία τους είναι μεγάλη...
Keywords
Τυχαία Θέματα